Brezplačne vstopnice so že pošle!

Kje se skriva zmajev zaklad? Pridružite se nam na Ljubljanskem gradu in ga poiščite! Legende pravijo, da zmajeva družina domuje na Ljubljanskem gradu. Grajski zmajček Franci je eden tistih zmajev, ki se veseli obiskovalcev in jim rad priskoči na pomoč. Tudi tako, da jim z znamenji in sledmi pomaga pri raziskovanju grajske zgodovine.

Skupaj se bomo napotili po njegovih sledeh in raziskovali Ljubljanski grad, sledili bomo njegovim namigom in sporočilom ter reševali naloge. Pri iskanju zaklada nam bo v veliko pomoč grajski vodnik, opremljen z raznovrstnimi pomagali. Otroci bodo reševali naloge, ki jim jih bo naložil Franci, ter zagnano odkrivali zaklad. Ko ga najdejo, bo njihov!

 

Raziskovalni vodeni ogled je primeren za otroke od 4. do 10. leta in traja 60 minut.

Zbirno mesto: Info center na grajskem dvorišču.

Število mest je omejeno. Brezplačne vstopnice bodo na voljo od 15. maja 2017 do zasedbe prostih mest na prodajnih mestih Ljubljanskega gradu in na spodnji postaji tirne vzpenjače na Krekovem trgu. Posameznik lahko prevzame do štiri brezplačne vstopnice.

Za obisk raziskovalnega vodenega ogleda priporočamo vožnjo s tirno vzpenjačo. V času Grajskih dni velja za vzpenjačo enotna znižana cena povratne vozovnice.

Nazaj na seznam