Film pod zvezdami - RAZPRODANO

Poleti na Ljubljanskem gradu ponoči zasijejo tudi filmske zvezde. V sodelovanju z Mestno občino Ljubljana in Javnim zavodom Ljubljanski grad je Kinodvor znova pripravil izbor nekaterih najbolj odmevnih filmov kinematografske sezone, ki bodo na ogled v letnem kinu, pod zvezdami, na Grajskem dvorišču. Kar šest filmskih delikates bo letos doživelo premiero ali predpremiero.

Filmi so predvajani v izvornem jeziku s slovenskimi podnapisi.

Vikendova predpremiera: Dvojina

Nejc Gazvoda, Slovenija/Danska, 2013, DCP, 102'

Igrajo: Nina Rakovec, Mia Jexen, Matjaž Tribušon, Nataša Barbara Gračner, Jure Henigman


Nekega poletnega večera se v Ljubljani križata poti dveh deklet: skrivnostne Danke Iben, ki se je tu znašla zaradi tehničnih težav letala na poti v Grčijo, in osamljene Slovenke Tine, priložnostne voznice minibusa, ki vozi potnike v ljubljanski hotel. Drugi celovečerec Nejca Gazvode (Izlet), ki je premiero doživel na letošnjem festivalu v Karlovih Varih, je zgodba o dveh sorodnih dušah, ki se spoznata v napačnem trenutku.


Cena vstopnic:
4,00 €; premiere in predpremiere (Pred polnočjo, Samo bog odpušča, Bling Ring, V hiši, Moje življenje z Liberacejem, Dvojina): 5,00 €. Dodatnih popustov ni. Rezervacija vstopnic za Film pod zvezdami ni mogoča.

Prodajna mesta: Info center na Ljubljanskem gradu, spodnja postaja tirne vzpenjače, blagajna Kinodvora, Petrolovi bencinski servisi, Kompasove poslovalnice po Sloveniji ter druga prodajna mesta mojekarte.si. Spletni nakup na www.ljubljanskigrad.si in www.mojekarte.si.

Dostop s tirno vzpenjačo: Cena povratne vozovnice za obiskovalce Filma pod zvezdami je 3,00 €. Vstopnice za Film pod zvezdami lahko kupite tudi na spodnji postaji tirne vzpenjače. Zaradi omejenega števila parkirnih mest priporočamo uporabo tirne vzpenjače ali pešpoti.

V primeru dežja projekcija odpade. Vstopnico lahko zamenjate za katerokoli drugo projekcijo na Ljubljanskem gradu ali na mestu nakupa za vračilo kupnine do vključno 2. septembra 2013. Po tem datumu menjava vstopnic za kupnino ne bo mogoča. Odpovedani film si lahko ogledate naslednji dan ob 21:30 v Kinodvoru. V primeru odpovedi predpremier in premier bosta naslednji dan v Kinodvoru na sporedu dve nadomestni projekciji: ob 19:00 in 21:30. Pri blagajni Kinodvora lahko vstopnice kupite ali zamenjate za vstopnice odpovedanega filma do zapolnitve dvorane. Informacija o odpovedi predstave bo objavljena na spletni strani www.ljubljanskigrad.si in www.kinodvor.org ob 20. uri.

POSEBNA PONUDBA: PRED FILMOM NA RAZSTAVO ARNEJA HODALIČA
Obiskovalce Filma pod zvezdami vabimo, da si s kupljeno vstopnico za film ogledajo razstavo po znižani ceni!

 

Nazaj na seznam