*KONCERT JE RAZPRODAN*

Novi koncertni cikel »Šanson na Ljubljanskem gradu« bomo lahko spremljali med januarjem in aprilom 2016. V prijetnem grajskem okolju bodo nastopili štirje izjemni interpreti: Nuška Drašček, Radojka Šverko, Boris Cavazza in Vita Mavrič. Vsak izmed njih bo predstavil svoje videnje in svojo različico šansona – zvrsti, ki ima številne različne sloge. Vabimo vas, da se skupaj prepustimo izpovedi šansona, lepoti ter moči prežemanja poezije in glasbe. 

Cikel bo začela Nuška Drašček z večerom, posvečenim Edith Piaf, katere 100-letnico rojstva smo praznovali v decembru 2015. Nuška Drašček, ki v zadnjih letih navdušuje s svojo neverjetno glasbeno širino in vrhunskimi izvedbami na različnih glasbenih področjih – od klasične glasbe in opere do gospela, šansona, popevke, popa in muzikala – bo tokrat interpretirala šansone, s katerimi je zaslovela najslavnejša šansonjerka vseh časov. Ob spremljavi pianista Blaža Jurjevčiča in tolkalista Vida Ušeničnika nam bo zapela uspešnice, kot so L' Accordéoniste, Mon Dieu, Hymne à l'amour ali Je ne regrette rien.

 

Cena vstopnice za posamezni koncert: 17 EUR, 14 EUR*

Cena vstopnice za celotni cikel: 58 EUR, 48 EUR*

V ceno vstopnice je vključena tudi povratna vozovnica za vzpenjačo.

* študentje, upokojenci, skupine nad 15 oseb

Prodaja vstopnic: Info center na Ljubljanskem gradu, spodnja postaja vzpenjače, www.ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim Petrolovi bencinski servisi, poslovalnice Kompasa po Sloveniji …).

Za obisk koncerta priporočamo vožnjo s tirno vzpenjačo.

V sodelovanju z:

180pxNEW IF Slovenie Logo CMJN

Nazaj na seznam