Festival

Jazz Club Ljubljanski grad

11. oktober 2019 - 24. april 2020

PETEK ZVEČER ZVENI DOBRO.
Svojevrsten prostor Skalne dvorane na Ljubljanskem gradu bodo polnili zvoki jazza, soula, rocka, bluesa, hiphopa, ritma in bluesa ter balkanskega pop fiusna.

Najvišja turistična točka prestolnice ima poleg najlepšega razgleda na mesto tudi edinstven Jazz Club Ljubljanski grad z rednimi nastopi priznanih slovenskih in tujih glasbenikov. Koncertni večeri ob izbrani pijači in v sproščenem klubskem vzdušju bodo v svoji tretji sezoni zagotovo pritegnili številne glasbene sladokusce različnih generacij. V Skalni dvorani Ljubljanskega gradu se bomo srečevali med oktobrom in decembrom.

Jazz Club Ljubljanski grad je odprt od 20.00 do 00.00. Nastopi glasbenikov se začnejo ob 21.00.
Ob koncertnih večerih bo Vstopni paviljon obratoval do 22.00 ure, tirna vzpenjača pa do 00.00 ure zjutraj.
Vstopnice, ki vključujejo povratno vožnjo z vzpenjačo, je možno kupiti do 22.30 ure, na spodnji postaji tirne vzpenjače ali v vstopnem Paviljonu do 22. ure.

Prodaja vstopnic: prodajna mesta na Ljubljanskem gradu, spodnja postaja vzpenjače, recepcija Hostla Celica, prek www.ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …)

 

 

Pokrovitelj:

silic logo

Dogodki