Na vsebino
Jazz Club Ljubljanski grad

KiNG FOO

10. nov ob 20:00, Skalna dvorana, Ljubljanski grad

Že imate svojo vstopnico?

Kupite vstopnico kar na spletu, na vznožju vzpenjače ali na grajski blaganji.

KiNG FOO je rockovska skupina, ki je nastala leta 2013. Njeni nastopi veljajo za surove, divje, intenzivne in čustvene. Gre za večkrat nagrajeno zasedbo, ki jo ob karizmatični pevki z absolutnim posluhom Aleksandri Josić tvorita še dva akademska glasbenika, bobnar Rok Golob in kitarist Marko Smiljanić, ter basist Matej Sušnik, eden redkih v našem prostoru, ki je izdal svojo avtorsko basistično ploščo. Rok Golob je tudi skladatelj, aranžer, producent, multiinstrumentalist in dirigent. V svoji karieri si je skupina oder delila z mnogimi zvenečimi imeni iz glasbenega sveta (Zucchero, Gibonni, Toni Cetinski, Kerber, Magnifico, Jonah Nilsson (Dirty Loops), Massimo Savić, Siddharta, Dan D …), letos poleti pa je bila predskupina zasedbe znanega ameriškega igralca Johnnyja Deppa (Hollywood Vampires). Sodelovala je na mnogih slovenskih in tujih festivalih: »Belt & Road«, festival v SŠenzenu na Kitajskem, 29. Hog rally festival (Harley Davidson) … ter v sklopu projekta Roka Goloba »Simfonična Ekstaza«, .

Skupina KiNG FOO bo na koncertu predstavila predvsem avtorsko glasbo s prvega (GalaXie, 2017) in drugega albuma (2023).Zasedba:
Aleksandra Josić – vokal
Marko Smiljanić – kitara
Matej Sušnik – basovska kitara
Rok Golob – bobni

Glasbena zvrst: pop/rock


Jazz Club Ljubljanski grad je odprt od 19.00 do 23.00, glasbeniki nastopijo ob 20.00.

Sponzor:
Triglav Zascitni+znak Triglav2

Vstopnice

Vstopnina: 9 EUR

Prodaja vstopnic: prodajna mesta Ljubljanskega gradu, recepcija hostla Celica, spodnja postaja vzpenjače, prek www.ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …).

Na dan koncerta je vstopnice mogoče kupiti v Vstopnem paviljonu in na spodnji postaji vzpenjače do 20.45. Vstopnica za koncert vključuje povratno vozovnico za vzpenjačo, ki na dan koncerta obratuje do 23.00.

9.00 €
Prihrani s kartico Royal!

Prihrani s kartico Royal!

Obiskovalcem Ljubljanskega gradu prinaša kartica 10 % popust pri nakupu vstopnic za prireditve in vodene oglede.