Na vsebino
Film pod zvezdami

PREDPREMIERA: Palm Springs- ODPOVEDANO

16. jul ob 21:30, Ljubljanski grad

Že imate svojo vstopnico?

Kupite vstopnico kar na spletu, na vznožju vzpenjače ali na grajski blaganji.

*V skladu z vladnim odlokom se kulturnih prireditev lahko udeležijo zgolj osebe, ki imajo dokazilo o negativnem rezultatu testa, prebolelosti ali cepljenju. Natančne pogoje si lahko preberete na tej povezavi.


PREDPREMIERA
Palm Springs

Max Barbakow, ZDA, 2020, 90'
igrajo: Andy Samberg, Cristin Milioti, J.K. Simmons

Na poroki v Palm Springsu se srečata očarljivo brezbrižni Nyles in nerazpoložena nevestina družica Sarah. Stvari pa se zapletejo, ko se izkaže, da ne moreta zapustiti prizorišča, pobegniti drug pred drugim, pa tudi ne sama pred sabo. Domiselna, zabavna in nepričakovanih zasukov polna eksistencialna komedija o ljubezni, izolaciji in iskanju smisla v svetu, kjer je »danes včeraj in jutri danes«. »Groundhog Day za generacijo, ki je preživela 2020.« - Bojana Bregar, Ekran. Nominacija za zlati globus za najboljši film v kategoriji muzikal ali komedija.

 

INFORMACIJE

VSTOPNICE
Cena vstopnice: 5 EUR; predpremiere: 6 EUR. Dodatnih popustov ni. Rezervacije vstopnic niso mogoče.

PRODAJNA MESTA
Blagajna Kinodvora (do 25. julija odprta vsak dan uro pred začetkom prve predstave; od 26. julija odprta od 15. do 21. ure med delavniki in od 17. do 21. ure ob sobotah in nedeljah)
T: + 386 1 239 22 17
E: blagajna@kinodvor.org

Blagajna vstopnega paviljona na Ljubljanskem gradu in spodnja postaja vzpenjače (odprto vsak dan od 9. ure)
T: + 386 1 306 42 93
E: info-center@ljubljanskigrad.si

Spletni nakup prek www.ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v Kompasovih poslovalnicah po Sloveniji itd.)

Splošni pogoji nakupa vstopnic (PDF)

ODPOVED PROJEKCIJE
V primeru dežja ali slabe vremenske napovedi projekcija odpade. Nadomestnih projekcij ni. V primeru odpovedi predpremiere ali otvoritvenega filma si lahko odpovedani film ogledate na eni od treh nadomestnih projekcij v Kinodvoru od 8. avgusta.

Vstopnice odpovedane projekcije lahko zamenjate za:
-    vstopnice druge projekcije Filma pod zvezdami (razen za predpremiere): pri blagajni vstopnega paviljona na Ljubljanskem gradu in spodnji postaji tirne vzpenjače (vstopnice odpovedane predpremiere lahko zamenjate samo za vstopnice druge predpremiere);
-    ali vračilo kupnine: na mestu nakupa do vključno 23. avgusta 2021. Po tem datumu menjava vstopnic za kupnino ne bo več mogoča.

Vstopnice odpadle predpremiere ali otvoritvenega filma lahko zamenjate za:
- vstopnice za katerokoli od treh nadomestnih projekcij filma v Kinodvoru. Urnik nadomestnih projekcij bo objavljen na spletni strani http://www.kinodvor.org/spored/ dan po predvideni projekciji na Ljubljanskem gradu. Od tega dne bodo pri blagajni Kinodvora za nakup ali menjavo na voljo tudi vstopnice za nadomestne projekcije. Opozorilo: Število vstopnic je omejeno in bodo na voljo le do zapolnitve kapacitet;
- vračilo kupnine: na mestu nakupa do vključno 23. avgusta 2021. Po tem datumu menjava vstopnic za kupnino ne bo mogoča.

Informacija o odpovedi predstave bo objavljena na spletnih straneh www.ljubljanskigrad.si in www.kinodvor.org do 19. ure.

DOSTOP DO LJUBLJANSKEGA GRADU
Priporočamo uporabo pešpoti ali tirne vzpenjače. Tirna vzpenjača: za obiskovalce Filma pod zvezdami je cena povratne vozovnice 3 EUR.

Filmi so predvajani v izvornem jeziku s slovenskimi podnapisi.

Ob doslednem upoštevanju previdnostnih ukrepov in priporočil bomo obiskovalcem Filma pod zvezdami zagotavljali kakovostno, varno in prijetno filmsko doživetje. Za dobro počutje vseh obiskovalcev vas prosimo, da upoštevate varnostna priporočila.

NE SPREGLEJTE IN SI PRED FILMOM OGLEJTE: fotografsko razstavo Alana Gelati: »I Shadow«, inštalacijsko-razstavni performans #Življenje in naracija# Things I Miss in razstavo ilustracij Lučka Regrat; na ogled do 20. ure.

 

Vstopnice

Cena vstopnice: 5 EUR; predpremiere: 6 EUR. Dodatnih popustov ni. Rezervacije vstopnic niso mogoče.

6.00 €
Prihrani s kartico Royal!

Prihrani s kartico Royal!

Obiskovalcem Ljubljanskega gradu prinaša kartica 10 % popust pri nakupu vstopnic za prireditve in vodene oglede.