Na vsebino
Šesthodna večerja s chefom Mojmirjem Šiftarjem

Večerja v Grajskem vinogradu

28. jul od 19:00 do 22:00, Grajski vinograd, Ljubljanski grad

Ljubljanski grad in restavracija Strelec sta tudi za to poletje pripravila posebno kulinarično  doživetje – večerjo v Grajskem vinogradu.

Prepustite se vrhunskemu kulinaričnemu razvajanju in ustrezni vinski spremljavi v čarobnem Grajskem vinogradu, ki se razprostira na južnem pobočju Grajskega griča. Od leta 2016 je tam zasejanih 1050 trt grajskega belpina in rdečegrajca.

Sezonsko pridelane vrtnine, sadje, domače mesnine, kvalitetne sestavine lokalnih pridelovalcev – vse pa v povezavi s trto – bodo tudi tokrat vtkane v šesthodno večerjo pod zvezdami, ki jo morate doživeti.

Nepozabno simfonijo okusov bodo za vas pripravili trije izvrstni kuharski chefi:
28. 7. Mojmir Šiftar (Kaval Group)
4. 8. Igor Jagodic (restavracija Strelec)
26. 8. Jan Gomboc (Grajska vinoteka Strelec)

Prvi vas bo med grajskimi trtami razvajal chef Mojmir Šiftar. Mladi talent 2019 po izboru vodnika Gault&Millau Slovenija, ki je svojo strast do kuhanja odkril že v otroštvu, prepričanje o kuharski karierni poti pa potrjuje s številnimi nagradami in priznanji. Je glavni chef restavracije PEN KLUB, kjer ustvarja dovršene, a mladostno igrive krožnike, začinjene z drznostjo in ustvarjalnostjo.

Do vinograda vas iz Grajskega parka v smeri drevoreda vodijo oznake. Če bi prišli po Cesti kmečkih uporov, ki vodi na grad, pa proti vinogradu zavijte levo na velikem cvetličnem ovinku. V vsakem primeru vam priporočamo udobno obutev.

V primeru slabega vremena je nadomestni termin v četrtek, 29. julija 2021.


V sodelovanju z:

Vecerja v Vinogradu logotipizasplet kozelVen

 

Vstopnice

Število mest je omejeno. Rezervacije so obvezne in jih sprejemamo na e-naslovu: marketing@kaval-group.si do vključno ponedeljka, 26. julija 2021. Prosimo, da nas na morebitne prehranske omejitve opozorite ob rezervaciji. Rezervacija je potrjena po plačilu predračuna.

Cena velja za eno osebo; vino ni vključeno v ceno. 95.00 €
Prihrani s kartico Royal!

Prihrani s kartico Royal!

Obiskovalcem Ljubljanskega gradu prinaša kartica 10 % popust pri nakupu vstopnic za prireditve in vodene oglede.