Na vsebino
Nepozabno kulinarično doživetje v naravi

Festival

Večerje v Grajskem vinogradu

07. julij 2022 - 18. september 2022

Ljubljanski grad in restavracija Strelec sta tudi za to poletje pripravila posebno kulinarično  doživetje – večerjo v Grajskem vinogradu.

Prepustite se vrhunskemu kulinaričnemu razvajanju in ustrezni vinski spremljavi v čarobnem Grajskem vinogradu, ki se razprostira na južnem pobočju Grajskega griča. Od leta 2016 je tam zasejanih 1050 trt grajskega belpina in rdečegrajca.

Sezonsko pridelane vrtnine, sadje, domače mesnine, kvalitetne sestavine lokalnih pridelovalcev – vse pa v povezavi s trto – bodo tudi tokrat vtkane v pethodno večerjo pod zvezdami, ki jo morate doživeti.

Med grajskimi trtami vas bo razvajal chef Igor Jagodic, ki je prejemnik številnih nagrad, med njimi prestižnega Michelinovega priznanja »The Plate«, dve leti zapored je osvojil štiri kape in 17 točk po kulinaričnem vodniku Gault & Millau, kakor tudi naziv »Chef leta«.

Do vinograda vas iz Grajskega parka v smeri drevoreda vodijo oznake. Če bi prišli po Cesti kmečkih uporov, ki vodi na grad, pa proti vinogradu zavijte levo na velikem cvetličnem ovinku. V vsakem primeru vam priporočamo udobno obutev.

Število mest je omejeno. Rezervacije so obvezne in jih sprejemamo na e-naslovu: marketing@kaval-group.si do vključno dneva pred dogodkom. Prosimo, da nas na morebitne prehranske omejitve opozorite ob rezervaciji. Rezervacija je potrjena po plačilu predračuna.

Dogodki

ob Grajski vinograd, Ljubljanski grad

Več

ob Grajski vinograd, Ljubljanski grad

Več