Na vsebino

Dober tek po grajsko

Želite preživeti večer v dvoje nekoliko drugače? V sodelovanju z vrhunskim kuharskim mojstrom Igorjem Jagodicem smo pripravili gurmansko večerjo in jo začinili s posebnim grajskim doživetjem – in to kar pri vas doma.

Rezervacija

Rezervacije sprejemamo izključno na spletni strani restavracije Strelec.

Enotna cena (2 osebi): 127,00 EUR

Kaj lahko pričakujete?

Vrhunsko kulinariko, ki se je ne bi branila niti sam cesar in cesarica. Virtualno doživetje, ko vaju bosta cesar Friderik III. Habsburški in njegova žena Eleonora Helena Portugalska v objemu grajskih zidov popeljala na svoje ljubezensko in kulinarično popotovanje.


Urine kazalce bo iz preteklosti v sedanjost zavrtel vrhunski kuharski mojster Igor Jagodic iz restavracije Strelec. Njegov pozdrav iz kuhinje, skrbno izbrani meni s tremi hodi ter izbrano vino iz Grajskega vinograda obetajo posebno kulinarično doživetje, ki si ga z vnaprejšnjim naročilom lahko privoščita doma. Kadarkoli in skozi vse leto.

INFORMACIJE

Trajanje cca. 45 minut
Lokacija pri vas doma
Jezik slovenski
Cenik 127 € za dve osebiPotek doživetja:

Paket »Dober tek po grajsko« vam dostavimo na vaš naslov do 30 km iz Ljubljane. Prejeli boste: meni s pogrinjkom in tremi hodi (predjed, glavna jed, sladica), steklenico grajskega vina Belpin (ob predjedi in sladici), steklenico grajskega vina Rdečegrajc (ob glavni jedi) ter kodo za dostop do grajskega doživetja – filma, posnetega posebej za vaju. Za prijeten spomin na kulinarično doživetje smo priložili še medeno srce in recepte za vse jedi, če bi si jih zaželela tudi sama pripraviti.


Dober tek in na zdravje po grajsko!

Kontakt

ČIN-ČIN! VINOTEKA VABI!

ČIN-ČIN! VINOTEKA VABI!

Nazdravite na življenje v naši vinoteki. Tam imamo res veeelik nabor vrhunskih slovenskih vin, zato lahko pridete tudi večkrat, da bi vse poskusili. Ste bolj za belo ali rdeče?

Spoznaj Friderika, grajsko podgano!