Zgodbe ljubljanskih gradov

Od gradu do gradu! Ljubljanski gradovi v ljudeh netijo raziskovalni duh in ob številnih zgodbah prebujajo radovednost o preteklosti in sedanjosti za starimi zidovi. Podajte se na obisk v štiri ljubljanske gradove in odkrivajte grajsko zgodovino naše prestolnice.

Kaj lahko pričakujete?

Na ta veseli dan kulture, 3. decembra 2013, se je začel projekt Zgodbe ljubljanskih gradov, v okviru katerega je za štiri ljubljanske gradove na voljo kombinirana vstopnica po ugodni ceni. V projekt so vključeni Ljubljanski, Tivolski, Fužinski in Cekinov grad.

Ljubljanski gradovi povezujejo bogato zgodovinsko dediščino s kulturno ponudbo, saj so obenem sedeži kulturnih ustanov in ponujajo na ogled muzejske zbirke.

Potek ogleda

Z vstopnico (velja tri dni) si lahko ogledate vse aktualne vsebine, ki jih ponujajo ljubljanski gradovi. Prevoz s tirno vzpenjačo na Ljubljanski grad ni vključen v ceno. 

1920x1080pxLjubljanski grad z dronom september 2019 hi res foto arhiv LG 10

Vstopnice Vstopnice

Zgodbe ljubljanskih gradov  VSTOPNICA
Odrasli  11,00 €

Otroci (7-18 let), študentje, upokojenci in skupine nad 15 oseb

 5,50 €
Prihrani s kartico Royal!
Prihrani s kartico Royal!

Obiskovalcem Ljubljanskega gradu prinaša kartica 10 % popust pri nakupu vstopnic za prireditve in vodene oglede.

Kontakt Kontakt

Info center

01 306 42 93

051 381 690

info-center@ljubljanskigrad.si

NA GRADU VEDNO DOGAJA

NA GRADU VEDNO DOGAJA

Meni je zelo všeč, da se pri nas vedno kaj dogaja. Uživam v glasbenih, filmskih, družabnih in izobraževalnih dogodkih, ker imam takrat veliko družbe. Se že veselim, da se vidimo.

Spoznaj Friderika, grajsko podgano!