Pred nami je drugi Zmajev festival.

Konec tedna nas čaka pester program Zmajevega festivala, festivala za vse generacije, ki ga odpiramo v petek, 6. 9. s koncertom Hladno pivo & Avven na Grajskem dvorišču. Zaradi večernih prireditev se grad v petek in soboto predčasno zapira za obiskovalce ob 19.30 uri, zadnji nakup vstopnic je možen do 19.00, grajske vsebine pa bodo na ogled do 20.30. 

Na Zmajevem festivalu bo pestro dogajanje tudi čez dan, kjer se bodo v dopoldanskem času odvili predvsem dogodki za otroke, proti večeru pa za odrasle. Tako nas v soboto, 7. 9., čaka poseben pol elektrika - pol akustika koncert z Elvis Jackson in Prismojenimi profesorji bluesa. Festival zaključimo v nedeljo s plesnimi in akrobatski nastopi, doživljajskimi delavnicami ter artističnimi uprizoritvami. 

S kulinarično ponudbo (slastni burgerji, pivo craft pivovarne Loo Blah Nah, dobrote azijske kuhinje, palačinke, žlikrofi, grmada, različne brezalkoholne in alkoholne pijače,…) v Grajskem parku bomo med 11. in 20. uro poskrbeli, da se nihče ne bo mogel pritožiti, da mu kruli v želodcu kakor sestradanemu zmaju.

Zaradi sobotnih in nedeljskih prireditev v okviru Zmajevega festivala za prihod na grad priporočamo uporabo tirne vzpenjače, urejenih pešpoti, ki vodijo na Grad ali uporabo električnega vlakca Urban.

Prebudi zmaja v sebi, pridi na Zmajev festival!

Nazaj na seznam