Število prostih delovnih mest: 1

Opis delovnega mesta: koordinacija dela sobaric in kuhinjskega osebja, pomoč pri pripravi zajtrkov, obrokov in pogrinjkov, poliranje pribora, čiščenje živil za pripravo obrokov, pomoč pri sprejemanju in shranjevanju živil in drugega potrebnega materiala, čiščenje naprav, strojev in delovnih površin, brisanje prahu, pomivanje stenskih oblog, vrat, umivalnikov in druge sanitarne keramike, pomivanje in čiščenje tal, priprava posode za pomivanje v pomivalnem koritu ali stroju ter zamenjuje kuhinjsko perilo, čiščenje terase, zunanjih in notranjih površin ter odlaganje odpadkov v prostore in posode, ki so temu namenjeni, sprejem čistega perila, priprava perila za raznos in oddaja umazanega perila, kontrola urejenosti sob in postiljanje postelj, popisovanje evidence ter upoštevanje navodil in novosti – HACCP, vpis podatkov gostov na recepciji, dosledno upoštevanje predpisov varstva pri delu in varstva pred požarom, po nalogu direktorja opravljanje drugih nalog v skladu z zakonodajo, splošnimi akti zavoda in strokovno usposobljenostjo.

Zahtevana stopnja izobrazbe: II, osnovnošolska izobrazba

Zahtevane delovne izkušnje: 1 leto

Funkcionalna in specialna znanja:
- smisel za natančno in vestno opravljanje delovnih nalog,
- poznavanje sanitarno-higienskih predpisov.

Posebni pogoji: zdravstvena sposobnost

Trajanje zaposlitve: nedoločen čas, poskusno delo 2 meseca;
Rok za prijavo: 18.9. – 21.9.2018
Delovni čas: praviloma enoizmensko delo, občasno neenakomerno razporejen delovni čas.
Način prijave kandidatov: vloga z življenjepisom v Službo za kadrovske in splošne zadeve na e-mail: nika.valentincic@ljubljanskigrad.si

Nazaj na seznam