Skupina Rok'n'band praznuje 20-letnico pesmi Jagode in čokolada, s katero je leta 1997 nastopila na slovenskem izboru za pesem Evrovizije. Istega leta je izšel njihov prvi album »Da padeš dol«, ki se je prodal v platinasti nakladi.

Sodelovali so s številnimi znanimi imeni. Branko Đurić Đuro je režiral njihov prvi videospot za pesem Mlada ljubica in videospot za pesem Ostani še minuto. Največje hite, kot so Jagode in čokolada, Nika, Ostani še minuto, so napisali v sodelovanju s piscem in pevcem skupine Plavi orkestar, Sašem Lošićem. Številna besedila je zanje napisal Janez Zmazek Žan (Don Mentony Band), besedilo za pesem »Dej ruk'n me« pa je napisal Lado Bizovičar. Pri posameznih glasbenih delih so sodelovali še drugi glasbeniki, kot so na primer Ivo Mojzer, Oto Pestner, Adi Smolar, Gušti, seveda pa ne smemo pozabiti čudovitih duetov z Aniko Horvat.

»Midnight show«, kot jih je imel včasih navado prirejati Elvis Presley v Las Vegasu! Rokenrol na drugačen način! Prefinjen! Okusen! S pridihom elegance! Z godali! S skrivnostnimi presenečenji! Zapeljite se v božični čas z Rok'n'bandom.

Rok'n'band so:
Rok Ferengja, vokal
Blaž Črnivec, kitara
Tomaž Repinc, bas
Robert Humar, klaviature
Tomaž Ferenc, bobni

Sodelujoči:
godalni kvartet
Primož Flajšman, saksofon
spremljevalni vokali: Reciklisti

Gostje naj za zdaj ostanejo skrivnost – presenečeni boste!

Cena vstopnice s povratno vožnjo z vzpenjačo: 17 EUR (stojišča)
Cena VIP vstopnice: 30 EUR (vključuje: sedišče, druženje z glasbeniki po koncertu, aperitiv in dodatek za sladokusce)

VIP VSTOPNICE SO RAZPRODANE!

Prodaja vstopnic: prodajna mesta Ljubljanskega gradu, spodnja postaja vzpenjače, prek www.ljubljanskigrad.si ter na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim Petrolovi bencinski servisi, poslovalnice Kompasa po Sloveniji …).
VIP vstopnice je možno kupiti samo na prodajnih mestih Ljubljanskega gradu ter na spodnji postaji vzpenjače.

Nazaj na seznam