Na vsebino

Novice

Izberi leto

Včeraj zvečer smo na Ljubljanskem gradu odprli osrednjo poletno razstavo – na ogled postavljamo Trenutke, ki jih je v svoj objektiv ujel svetovno priznani fotograf Uli Weber, ki je bil tudi na samem odprtju razstave.

Trenutki Ulija Webra na ogled v Palaciju in Stanovski dvorani

Namesto klasičnega vodenega ogleda in kosila ali večerje v kateri izmed restavracij vam odslej ponujamo več! Spoznajte Ljubljanski grad skozi doživetje, v katerem preteklosti ne boste le raziskovali, temveč tudi okušali!

Ljubljanski grad z novim turističnim produktom

Razstavo »Žalik žene«, ki smo jo sinoči odprli v Galeriji »S«, sta ustvarili modni oblikovalki Julia Kaja Hrovat in Janja Videc. Razstava bo na ogled do 9. oktobra.

Zgodba o žalik ženah kot izhodiščna zgodba nove razstave trajnostnega oblikovanja

Ko se podaljša dan tudi mi podaljšamo naše odpiralne in obratovalne čase na Gradu.

Prehajamo na poletne odpiralne in obratovalne čase

Ali ste vedeli, da se v Sloveniji dnevno izda med 3 in 5 milijonov davčno potrjenih računov? Samo za izdelavo računskih trakov se poseka 20 tisoč dreves na leto.

NoprintZ tudi na Ljubljanskem gradu

Javni zavod Ljubljanski grad, ki upravlja z gradom in Hostlom Celica in zaposluje sedemdeset oseb, se je pridružil več kot tristotim slovenskim podjetjem in organizacijam, ki so imetniki certifikata Družini prijazno podjetje.

Postali smo prejemniki certifikata Družini prijazno podjetje

Sinoči smo v Peterokotnem stolpu Ljubljanskega gradu odprli razstavo z naslovom Ilustracije pod katero se podpisuje Hana Stupica. Razstava bo na ogled do 11. septembra.

Hana Stupica navdušuje z razstavo ilustracij

Zagotoviti najboljšo izkušnjo in ne le prodajati nočitev, je ključno vodilo mreže Europe's Famous Hostels, katere član je nedavno postal tudi Hostel Celica, ki je v upravljanju Javnega zavoda Ljubljanski grad.

Hostel Celica v družbi mednarodnega združenja Europe's Famous Hostels

21. in 22. maj bosta v znamenju 11. grajskih dni. Za dogodke, kjer je število mest omejeno, bodo brezplačne vstopnice na voljo od ponedeljka, 16. maja, do zapolnitve prostih mest.

Majsko dogajanje bodo popestrili Grajski dnevi

Jutri, 23. aprila, bo minilo šest let od zasaditve Grajskega vinograda. Ob tej priložnosti smo se včeraj srečali s pokrovitelji trt.

S pokrovitelji trt v Grajskem vinogradu