Na vsebino

Novice

Izberi leto

Tudi letos smo se odzvali povabilu Turizma Ljubljana, ki skupaj s svojimi partnerji v tednu med 23. in 29. septembrom pripravlja drugi Teden ljubljanskega turizma in obiskovalce vabi, da spoznajo mesto na nov in edinstven način.

Pred nami je Teden ljubljanskega turizma

Danes smo v Grajskem vinogradu, ki se razprostira na južnem pobočju Grajskega griča in v katerem od leta 2016 raste 1050 trsov bele sorte belpin (chardonnay) in rdeče sorte rdečegrajc (zweigelt), opravili že šesto trgatev.

V grajskem vinogradu opravljena šesta trgatev; v buteljkah je grajsko vino letnika '22

Ciril Horjak, eden izmed najbolj prepoznavnih slovenskih ilustratorjev karikatur in stripov, tokrat razstavlja na Ljubljanskem gradu.

Galerijo "S" krasi razstava časopisnih ilustracij

Največja mednarodna kampanja za spodbujanje trajnostne mobilnosti, ki se ji pridružujemo tudi na Ljubljanskem gradu, bo letos potekala pod geslom Varčne poti.

Vključujemo se v evropski teden mobilnosti

Znan je program sedme sezone Jazz Cluba Ljubljanski grad, ki tudi tokrat obeta raznolike koncertne večere v sproščenem vzdušju edinstvene Skalne dvorane.

Bliža se nova sezona Jazz Cluba Ljubljanski grad

Kar polovico vseh načrtovanih filmskih večerov pod zvezdnim nebom Grajskega dvorišča je odplaknilo obilno deževje, ki v tem poletju ne prizanaša.

Letošnji Film pod zvezdami precej okrnjen zaradi slabega vremena

Javni zavod Ljubljanski grad, ki namestitveno dejavnost izvaja kot upravitelj Hostla Celica, je tudi upravitelj objekta Na Stolbi, ob trasi tirne vzpenjače.

Nova pridobitev v objektu Na Stolbi – studia, ki ponujata štirizvezdično namestitev

Potem se nam 9. in 10. avgusta pridružite na PikniKoncertih v obrambnem jarku Ljubljanskega gradu in uživajte v kvalitetnem kulturnem doživetju v prepletu s sproščenim druženjem in ekološko ozaveščenostjo.

Ste za srečanje ob dobri glasbi, hrani in pijači?

… po njej so se sinoči sprehodili številni obiskovalci, ki so prišli na otvoritev razstave Jadrana Lazića – Na rdeči preprogi.

Razgrnili smo rdečo preprogo …

Na Grajskem dvorišču bomo kmalu razgrnili filmsko platno; z današnjim dnem se začenja predprodaja vstopnic za letošnje filmske večere.

Prihaja Film pod zvezdami