Na vsebino

Rojstni dnevi za otroke

Dragi starši, priredite svojemu otroku zabavno, nepozabno in edinstveno praznovanje rojstnega dne na Ljubljanskem gradu. Če ima vaš otrok rad zgodbe, pustolovščine in se ne boji izzivov in urokov, potem bo presenečenje za grajskim obzidjem popolno.

Pričarajte svojim otrokom nepozabno pustolovščino v družbi z grajskimi junaki, ki jih bodo vodili po skritih kotičkih Ljubljanskega gradu. Rojstni dan za otroka ne bo le zabaven, temveč tudi poučen. Vse pustolovščine so vedno zasnovane za mešane skupine (tako za dečke kot za deklice). Poleg animacije lahko poskrbimo tudi za tematsko pogostitev v Zmajevem brlogu. Izbirate lahko med petimi tematskimi programi.

Vse najboljše, otroci!

Izberi starostno skupino

5+

Zmajski rojstni dan: Izginotje zmajske melodije

Strašno, prestrašno! Ste že slišali, kaj se je zgodilo? Neznano kam je izginila skrinja profesorja zmajeslovja! In z njo zelo posebno darilo – zmajska melodija, ki jo je profesor prejel od svojega zmaja. Le kaj se je pripetilo?! Profesor sumi svojo sestro – čarodejko, ki mu vsake toliko kakšno ušpiči. Ta pa molči in ničesar ne izda.

Več

5+

Viteški rojstni dan: Viteško zmagoslavje

Pred kratkim se je med vitezi vnel zelo hud prepir: »Kdo je najboljši? Kdo bolj spretno vihti svoj meč? Kateri izmed njih je najbolj zaslužen, da se je neustrašna turška vojska, ki je oblegala grad, pognala v beg, da se je kar pokadilo za njo?!« Vsak zase je vneto zatrjeval, da je to on. Naposled so se le odločili, da odidejo do samega cesarja, da razsodi, kateri izmed njih ima največ zaslug za zmago.

Več

5+

Princeskin rojstni dan: Zarota grajskega prestola

Na gradu se bliža veliko slavje, na katerem se bodo zbrali najpomembnejši gostje iz celotnega cesarstva. Priprave so že v polnem teku … Iz grajske kuhinje že omamno diši, glasbeniki pridno vadijo najnovejšo melodijo, za cesarico pa so grajske šivilje sešile povsem novo obleko, ki si jo bo prvič nadela ob tem posebnem dogodku … Vse kaže, da se obeta dan, poln veselja in zabave, ko ne more iti prav nič narobe.

Več

4+

Turnirski rojstni dan: Zmajski turnir

Ne samo vitezi, tudi zmaji tekmujejo na turnirjih. Morda bi pričakovali, da se bodo krvoločno spopadli in bruhali ogenj, vendar je ravno nasprotno: zmaji so zelo miroljubna bitja in napadejo le, kadar so ogroženi. Znani so tudi kot šaljivci, ki ljubijo igre in zabavo nasploh. Na turnirjih ne tekmujejo, kateri je močnejši, ampak zmagajo složno, ko dobro opravijo vse zabavne naloge!

Več

6+

Friderikov rojstni dan: Friderik in lov na zaporniško številko

Pustolovski rojstni dan se odvija po navodilih Friderika, grajske podgane, ki že dolga leta prebiva na Ljubljanskem gradu, zato ni čudno, da pozna vsak njegov skrit kotiček.

Več