Na vsebino
Ogled lutkovne predstave v LGL in ogled Lutkovnega muzeja na gradu

Z odra v muzej - ODPOVEDANO

21. mar ob 11:00, Lutkovno gledališče Ljubljana, Lutkovni muzej, Ljubljanski grad
Obiskovalce prireditev obveščamo, da smo na podlagi vladnih ukrepov za preprečevanje širjenja koronavirusa naše prireditve v zaprtih prostorih do nadaljnjega odpovedali, oziroma jih bomo poskušali nadomestiti v kasnejših terminih, o katerih bomo obveščali sproti.
PODROBNEJŠE INFORMACIJE NA TEJ POVEZAVI.

 

Ob svetovnem dnevu lutk vabimo na voden ogled Lutkovnega gledališča Ljubljana in Lutkovnega muzeja.

Najprej si bomo ogledali predstavo Zverjašček, po predstavi pa se zberemo pred Malim odrom LGL in se z vzpenjačo povzpnemo na Ljubljanski grad. V Lutkovnem muzeju nas čaka lutkovna detektivka Zavozlanke. Ponoči so Ljubljanski grad obiskali nepridipravi in iz Lutkovnega muzeja odnesli več dragocenosti, zato so na gradu izdali razglas: Potrebujemo hrabre pomočnike pri iskanju lutk in razpletanju napete lutkovne detektivke! Pri lutkovnih junakih, kot so Gašperček, Žogica Marogica, Ostržek, Pavliha ter drugi lutkovni Kljukci, bomo iskali namige, ki vodijo do ukradenih lutk. Če jih najdemo, bomo z njimi tudi zaigrali!Vstopnice

Vstopnica: 10 EUR

V ceno 10 EUR na osebo je vštet ogled predstave, vožnja z vzpenjačo in voden ogled Lutkovnega muzeja. Vstopnice so v prodaji na blagajni LGL, lahko pa jih tudi rezervirate preko e-pošte: blagajna@lgl.si. Spletne prodaje vstopnic ni.

10.00 €
Prihrani s kartico Royal!

Prihrani s kartico Royal!

Obiskovalcem Ljubljanskega gradu prinaša kartica 10 % popust pri nakupu vstopnic za prireditve in vodene oglede.