Na vsebino
Koncert

Ansambel Saša Avsenika: 15 let našega ustvarjanja

19. jun 2024 od 20:30 do 22:00, Grajsko dvorišče, Ljubljanski grad

Že imate svojo vstopnico?

Prodaja vstopnic: Eventim.si in njihova prodajna mesta (Pošte, Petroli, ...).

Pred 15 leti je Sašo Avsenik prvič oblekel narodno nošo in s harmoniko ter svojimi muzikanti nastopil na znameniti oddaji Musikantenstadl v nemškem kraju Passau. To je bil prvi nastop Ansambla Saša Avsenika.
Od takrat naprej nas je glasbena pot vodila preko 2000 različnih odrov Slovenije, Evrope in sveta. Preigravali smo najlepše melodije Ansambla bratov Avsenik ter ustvarjali nove plesne valčke in poskočne polke. Skozi leta, čutna Zdaj objemi me spet, hvalnica mladosti Mladi smo, Pod borovčki pred šotorčki, Zakaj že spet odhajaš, Ples v škornjih, razigrana Vsa vas je nogah je le nekaj tistih, ki so zaznamovale naš glasbeni opus. Ena bolha za pomoč pa je v lanskem letu tako ali tako postala kraljica radijskih postaj, koncertnih odrov in plesnih podestov.
15 let ustvarjanja nam je prineslo tudi veliko novih prijateljstev, anekdot in spominov. In prav slednje, skupaj z našimi najljubšimi melodijami, bi radi delili z vami. Ob tej priložnosti zato pripravljamo sklop štirih koncertov na IDILIČNIH LOKACIJAH po Sloveniji.

Vabimo vas, da enega od teh posebnih junijskih večerov preživite v naši družbi.

CENE VSTOPNIC:
- Parter I.: 35,00 €
- Parter II.: 30,00 €
- Parter III: 25,00 €
- VIP miza - velja za 4 osebe: 249,00

VIP MIZA vključuje vstop za 4 osebe, podpisani CD plošči Ansambla Saša Avsenika & Gregorja Avsenika ter strežbo pri mizi.

 

Vstopnice

Prodaja vstopnic: Eventim.si in njihova prodajna mesta (Pošte, Petroli, ...).

Parter I 35.00 €
Parter II 30.00 €
Parter III 25.00 €
VIP miza-velja za štiri osebe 249.00 €