Na vsebino
Jazz Club Ljubljanski grad

Bad Notion feat. Maja Predatoria

16. apr ob 21:00, SPLETNI PRENOS, Ljubljanski grad

Že imate svojo vstopnico?

Nakup vstopnic je možen preko platforme Tretji oder.

Zaradi razmer, povezanih z epidemijo virusa covid-19, bodo večeri sicer malo drugačni, glasbenikov in ljubiteljev glasbe pa to ne bo motilo! Z našega odra v vaše domove!

Bad Notion je energični glasbeni trio, ki se nezadržno uveljavlja kot ena najbolj privlačnih blues-rock zasedb v Sloveniji. Navdušujoča posebnost njenih nastopov so globoko vživeti toni bluesa, ki jih okusno kombinira z lahkotnostjo funka po eni in težo trdega rocka po drugi strani. Nastajajoča zmes redno navdušuje široko občinstvo, ravnodušni pa niso do nje niti najzahtevnejši glasbeni sladokusci. Naj gre za intimo majhnega odra, spektakel velikega koncerta ali kaj vmes, z energičnim in neutrudnim nastopom pusti zasedba Bad Notion edinstven pečat, kjerkoli že se pojavi.

Bad Notion sestavljajo Grega Smola Crnkovič (kitara in vokal), Jure Maček (bobni) in Žiga Korenčič (bas kitara), tokrat pa se jim bodo pridružili še Maja Predatoria (vokal) in Aleš Uhan (klaviature). Med glasbene vplive prištevajo velikane, kot so Jimi Hendrix, Gov't Mule, Jeff Beck, Michael Landau, Led Zeppelin, Robben Ford, Santana in številni drugi. Tokrat se jim bo na odru pridružila Maja Predatoria, izvrstna jazz vokalistka, pevka skupine Cherry Wine in ostalih zasedb.

Pričakujte vroči fusion jazza in bluesa!

BADNOTION MAJA ALES PHOTO

Bad Notion feat. Maja Predatoria. Foto: Arhiv izvajalca.

 

Glasbena zvrst:
Blues/Rock/Funk

Zasedba:
Grega Smola Crnkovič, kitara in vokal
Jure Maček, bobni
Žiga Korenčič, bas
Maja Predatoria, vokal
Aleš Uhan, klaviature

Vstopnice

7.00 €