Na vsebino
Jazz Club Ljubljanski grad

Blaž Vrbič & Big Band Grosuplje: Tribute to Frank Sinatra - RAZPRODANO!

24. mar ob 20:00, Skalna dvorana, Ljubljanski grad

Že imate svojo vstopnico?

Kupite vstopnico kar na spletu, na vznožju vzpenjače ali na grajski blaganji.

RAZPRODANO!

Pevec Blaž Vrbič se je izobraževal na ljubljanskem Konservatoriju za glasbo in balet v razredu prof. Nade Žgur, kasneje še pri prof. Pieri Ancone v Benetkah, slovenski sopranistki Ireni Preda ter maestru Davidu Jonesu v New Yorku. Kot solist je večkrat nastopil z Big bandom RTV Slovenija, redno deluje tudi v projektih gospel jazz glasbe s skupino Alfa in Omega ter z Big bandom Grosuplje, s katerim oživlja pesmi Franka Sinatre.

Koncert bo ponudil niz največjih uspešnic in izbranih raritet, ki so zaznamovale kariero ikone ameriške vokalne glasbe. Spored obsega več kot štirideset naslovov, s svežimi aranžmaji za veliki orkester pa postavi najlepše klasične uspešnice v nov, sodoben okvir.Zasedba:
Blaž Vrbič – vokal
Big Band Grosuplje: dirigent Rudi Javornik

Glasbena zvrst: jazz/evergreen

Jazz Club Ljubljanski grad je odprt od 19.00 do 23.00, glasbeniki nastopijo ob 20.00.

Sponzor:
Triglav Zascitni+znak Triglav2

Vstopnice

Vstopnina: 14 EUR

Prodaja vstopnic: prodajna mesta Ljubljanskega gradu, recepcija hostla Celica, spodnja postaja vzpenjače, prek www.ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …).

Na dan koncerta je vstopnice mogoče kupiti v Vstopnem paviljonu in na spodnji postaji vzpenjače do 20.45. Vstopnica za koncert vključuje povratno vozovnico za vzpenjačo, ki na dan koncerta obratuje do 23.00.

14.00 €
Prihrani s kartico Royal!

Prihrani s kartico Royal!

Obiskovalcem Ljubljanskega gradu prinaša kartica 10 % popust pri nakupu vstopnic za prireditve in vodene oglede.