Na vsebino
Izkustveno vodstvo z delavnico

Festival Bobri: Strupeno junaštvo

05. apr od 16:30 do 18:00, Zbirno mesto: pri vstopnem paviljonu pred glavnim vhodom, Ljubljanski grad

Zagotovite si mesto na brezplačnem izkustvenem vodstvu z delavnico

Vodstvo z delavnico je brezplačno, vendar se je zaradi omejitve mest nanje potrebno prijaviti.

Ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri je nastal leta 2009 z namenom večanja dostopnosti do kakovostnih kulturnih vsebin za otroke in mlade, povečanja števila kulturnih prireditev za otroke, povezovanja nevladnih in vladnih kulturnih producentov s tega področja, promocije kakovostnih kulturnih dogodkov za otroke, seznanjanja z novimi vsebinami ter skrbi za celosten razvoj otrok in mladostnikov.
Festivala se redno udeležuje tudi Ljubljanski grad.

Zmaji so pogosto prikazani kot bitja, ki povzročijo veliko opustošenje zaradi svojega ognjenega diha, ogromne velikosti ali drugih uničujočih sposobnosti. Velja pa tudi prepričanje, da je potrebno zmaje premagati z veliko mero poguma v zameno pa si prislužiš junaški naziv in čast med najboljšimi vitezi. Ravno zaradi takšne nevednosti, se je tudi profesorjevemu zmaju pripetila huda nesreča. Zmaj sicer ni bil dokončno pogubljen, vendar je ostal brez vseh moči.
Od storilca je ostalo le sporočilo, ki je profesorja močno razburilo. Le kdo bi napisal kaj takega in kdo si je drznil škoditi zmaju? Vendar, ni vse tako, kot je videti, nekdo je naredil strašansko napako in zdaj išče ljudi, ki bi imeli veliko mero srčnosti, da mu pomagajo iz te stiske. Si tudi ti pripravljen poiskati resnico in najti protistrup za zmaja?

Primerno za otroke od šestega leta dalje.Zagotovite si mesto na brezplačnem izkustvenem vodstvu z delavnico

Vodstvo z delavnico je brezplačno, vendar se je zaradi omejitve mest nanje potrebno prijaviti.