Na vsebino

Festival

Jazz Club Ljubljanski grad

15. september 2023 - 26. april 2024

Najvišja turistična točka prestolnice ima poleg najlepšega razgleda na mesto tudi edinstven Jazz Club Ljubljanski grad. Koncertni večeri ob izbrani pijači in v sproščenem klubskem vzdušju bodo tudi v sezoni 2023/2024 zagotovo pritegnili številne glasbene sladokusce različnih generacij, saj v klubu redno nastopajo priznani slovenski in tuji glasbeniki.

Svojevrsten prostor Skalne dvorane na Ljubljanskem gradu bodo vsak petek polnili zvoki jazza, soula, funka, rocka, bluesa, hiphopa, electro gipsy swinga in afrobeata.

Se vidimo, saj petek zvečer zveni dobro!
Jazz Club Ljubljanski grad je odprt od 19.00 do 23.00, glasbeniki nastopijo ob 20.00. Na dan koncerta je vstopnice mogoče kupiti v Vstopnem paviljonu in na spodnji postaji vzpenjače do 20.45. Vstopnica za koncert vključuje tudi povratno vozovnico za vzpenjačo, ki na dan koncerta obratuje do 23.00.

Prodaja vstopnic: prodajna mesta Ljubljanskega gradu, recepcija hostla Celica, spodnja postaja vzpenjače, prek www.ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …).

 

Sponzor:

 Triglav Zascitni+znak Triglav2

Dogodki

Glasba

Mind Tree

ob Skalna dvorana, Ljubljanski grad

Več

Glasba

Balkan Boys

ob Skalna dvorana, Ljubljanski grad

Več