Na vsebino

Festival

Jazz Club Ljubljanski grad

07. januar 2022 - 29. april 2022

Jazz Club Ljubljanski grad že peto sezono zapored domuje v Skalni dvorani, kjer v prijetnem klubskem vzdušju nastopajo priznani glasbeniki. Zaradi trenutno veljavnih vladnih ukrepov za preprečevanje širjenja virusa covid-19 pa smo koncertne večere preselili v Hribarjevo dvorano, v kateri bo mogoče zagotoviti ustrezno medsebojno razdaljo.

Verjamemo, da vas bo glasbeni spored navdušil in nas boste obiskali na Ljubljanskem gradu – v objemu mogočnih zidov Hribarjeve dvorane, saj petek zvečer zveni dobro.


JANUAR:
7. 1.  Masaž
14. 1. Chiriké
21. 1. Marina Mårtensson: Elementrio
28. 1. Sunnysiders

FEBRUAR:
4. 2. Peter Lovšin in Skalarji
11. 2. Gušti in Tomi M. - 1 na 1 - RAZPRODANO
18. 2. Mia Žnidarič kvartet
25. 2. Jure Pukl: Broken CirclesPosamezni koncert se začne ob 20. uri; vstop v dvorano je mogoč od 19.30 dalje. Za obisk koncerta priporočamo dostop s tirno vzpenjačo, ki je vključena v ceno vstopnice. Tirna vzpenjača na dan koncerta obratuje do 22. ure.

Prodaja vstopnic: prodajna mesta Ljubljanskega gradu, recepcija hostla Celica, spodnja postaja vzpenjače, prek www.ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …).

Za obisk kulturnih prireditev morajo osebe izpolnjevati enega od treh pogojev PCT (preboleli, cepljeni, testirani) in svojo identiteto izkazati z osebnim dokumentom. Uporaba zaščitnih mask je obvezna.

Izvedbo koncertov bomo prilagodili veljavnim ukrepom, povezanim z epidemijo virusa covid-19.


Sponzor:
Triglav Zascitni+znak Triglav2

Dogodki

Glasba

Sunnysiders

ob Hribarjeva dvorana, Ljubljanski grad

Več

ob Hribarjeva dvorana, Ljubljanski grad

Več

ob Hribarjeva dvorana, Ljubljanski grad

Več

ob Hribarjeva dvorana, Ljubljanski grad

Več

ob Hribarjeva dvorana, Ljubljanski grad

Več