Na vsebino
Iskanje pirhov in lutkovno-gledališka predstava

Lov na pirhe - RAZPRODANO

30. mar ob 10:00, Zbirno mesto: pri vstopnem paviljonu pred glavnim vhodom, Ljubljanski grad

Že imate svojo vstopnico?

Kupite vstopnico kar na spletu, na vznožju vzpenjače ali na grajski blagajni.

Friderik obožuje hrano, hrana pa pride skupaj s prazniki. Morda je ravno to glavni razlog za njegovo veselje, saj grajska kuharica skuha šunko in jajca, speče kruh, po gradu se vije vonj po sveže pečeni potici … Razen tega pa je vse mirno in tiho. Mirni prazniki pa Frideriku ne dišijo, to je čisto preveč dolgočasno in ne po njegovem okusu, zato se je odločil, da otrokom priredi lov na velikonočne pirhe. Če bo zadovoljen s številom nabranih pirhov, obljublja presenečenje. V svojo družbo je povabil popotnika Žigo, s katerim si prav rada izmenjata zgodbe in zagotovo se najde tudi kakšna, ki vam bo všeč.

Z lovom na pirhe bomo začeli skupaj, ko se vsi zberemo pri Vstopnem paviljonu pred glavnim vhodom. Friderik ceni poštenost, zato verjame, da pred začetkom dogodka ne boste iskali, še manj pa pobirali njegovih pirhov.

Vstopnica vključuje lutkovno-pripovedovalski dogodek, ki bo izveden po končanem iskanju pirhov.

Dogodek se izvaja v spremstvu staršev ali skrbnikov.

Zaželeno je, da s seboj prinesete košarico.

Dogodek je namenjen otrokom od 5. leta dalje.

Čas trajanja: 75-90 min

*V primeru dežja dogodek odpade. O tem boste obveščeni preko sms sporočila, objavljeno bo tudi na spletni strani dan pred dogodkom.


Da ne bi zamudili naslednjih dogodkov, vam Friderik svetuje, da se prijavite na e-novičke.

Vstopnice

Vstopnica: 7 EUR

Prodaja vstopnic: prodajna mesta na Ljubljanskem gradu, spodnja postaja vzpenjače, www.ljubljanskigrad.si ter na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si. Več informacij na 01 306 42 93 ali info-center@ljubljanskigrad.si.

Za obisk dogodka priporočamo vožnjo s tirno vzpenjačo. Z nakupom vstopnice si zagotovite znižano ceno povratne vozovnice.

7.00 €
Prihrani s kartico Royal!

Prihrani s kartico Royal!

Obiskovalcem Ljubljanskega gradu prinaša kartica 10 % popust pri nakupu vstopnic za prireditve in vodene oglede.