Na vsebino
Jazz Club Ljubljanski grad

Marina Martensson feat. SaGaDuDaB - RAZPRODANO

27. okt 2023 ob 20:00, Skalna dvorana, Ljubljanski grad

Že imate svojo vstopnico?

Kupite vstopnico kar na spletu, na vznožju vzpenjače ali na grajski blagajni.

Marina Martensson je švedska pevka in tekstopiska, ki od leta 2013 živi v Sloveniji. Prihaja s švedske jazzovske scene. Z dvema izdanima albumoma na japonskem in švedskem trgu zdaj svoj glas širi prek akustičnega popa in navdušuje občinstvo s svojo čustveno in lahkotno odrsko prezenco. Od leta 2018 deluje tudi v zasedbi Laibach.

Spremljevalno zasedbo SaGaDuDaB tvorijo: Domen Gracej, trobentač in producent z izkušnjami na evropskih in ameriških odrih; Danijel Lauko, ki navdušuje z nenavadnimi tehnikami igranja saksofona; bobnar Tilen Zakrajšek, ki svojo raznolikost razkazuje v vrsti različnih glasbenih zasedb; prekaljeni in vsestranski basist Matej Tekavčič; kitarist Marko Smiljanić, ki poskrbi za dodatne zvočne barve; klasično instrumentalno kombinacijo pa ruši klaviaturist, skladatelj in producent Jean Markič, katerega glasba se ne izogne nobenemu večjemu glasbenemu festivalu.

Koncertna priložnost, ki je ne gre zamuditi! In vodilo zasedbe: »Glasba mora ljudi zabavati, sproščati, jim dati povod za razmišljanje.«

Zasedba:
Marina Martensson – vokal
Domen Gracej – trobenta
Danijel Lauko – saksofon
Tilen Zakrajšek – bobni
Matej Tekavčič – bas
Marko Smiljanić – kitara
Jean Markič – klaviature

Glasbena zvrst: folk/pop/soul

Jazz Club Ljubljanski grad je odprt od 19.00 do 23.00, glasbeniki nastopijo ob 20.00.

Sponzor:
Triglav Zascitni+znak Triglav2

Vstopnice

Vstopnina: 14 EUR

Prodaja vstopnic: prodajna mesta Ljubljanskega gradu, recepcija hostla Celica, spodnja postaja vzpenjače, prek www.ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …).

Na dan koncerta je vstopnice mogoče kupiti v Vstopnem paviljonu in na spodnji postaji vzpenjače do 20.45. Vstopnica za koncert vključuje povratno vozovnico za vzpenjačo, ki na dan koncerta obratuje do 23.00.

14.00 €
Prihrani s kartico Royal!

Prihrani s kartico Royal!

Obiskovalcem Ljubljanskega gradu prinaša kartica 10 % popust pri nakupu vstopnic za prireditve in vodene oglede.