Na vsebino
Jazz Club Ljubljanski grad

Marko Črnčec trio: glasba Mojmirja Sepeta

03. nov ob 20:00, Skalna dvorana, Ljubljanski grad

Že imate svojo vstopnico?

Kupite vstopnico kar na spletu, na vznožju vzpenjače ali na grajski blagajni.

Mojster črno-belih tipk Marko Črnčec je eden izmed najbolj priznanih sodobnih slovenskih glasbenikov. Na mednarodnem prizorišču je znan kot multiinstrumentalist, skladatelj, aranžer ter producent, zlasti v jazzu ter popularni glasbi. Črnčecev album »Devotion« je največja jazzovska publikacija All About Jazz leta 2014 uvrstila med 20 najboljših jazzovskih albumov na svetu. Z novim projektom se bo pianist poklonil legendarnemu skladatelju Mojmirju Sepetu; sestavil je zvezdniški trio, v katerem bosta ob njem zaigrala še basist Josh Ginsburg in bobnar Kristijan Krajnčan. V novi sestavi bodo zazvenele Mojzesove nepozabne uspešnice, kot so Zemlja pleše, Poletna noč, Med iskrenimi ljudmi in S teboj.

Ta koncert je tudi predstavitev nove plošče, ki bo izšla pri založbi ZKPRTV. To je Črnčeceva prva plošča, posneta na koncertu, in sicer v ljubljanski Cukrarni februarja 2023.

 
Zasedba:
Marko Črnčec – klavir
Josh Ginsburg – kontrabas
Kristijan Krajnčan – bobni

Glasbena zvrst: jazz/pop

Jazz Club Ljubljanski grad je odprt od 19.00 do 23.00, glasbeniki nastopijo ob 20.00.

Sponzor:
Triglav Zascitni+znak Triglav2

Vstopnice

Vstopnina: 14 EUR

Prodaja vstopnic: prodajna mesta Ljubljanskega gradu, recepcija hostla Celica, spodnja postaja vzpenjače, prek www.ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …).

Na dan koncerta je vstopnice mogoče kupiti v Vstopnem paviljonu in na spodnji postaji vzpenjače do 20.45. Vstopnica za koncert vključuje povratno vozovnico za vzpenjačo, ki na dan koncerta obratuje do 23.00.

14.00 €
Prihrani s kartico Royal!

Prihrani s kartico Royal!

Obiskovalcem Ljubljanskega gradu prinaša kartica 10 % popust pri nakupu vstopnic za prireditve in vodene oglede.