Na vsebino
Jazz Club Ljubljanski grad

Masayah - RAZPRODANO

12. apr 2024 ob 20:00, Skalna dvorana, Ljubljanski grad

Že imate svojo vstopnico?

Kupite vstopnico kar na spletu, na vznožju vzpenjače ali na grajski blagajni.

Po uspešnem začetku leta 2023, ko je bil njen prvi hit Ni panike najbolj predvajana skladba prejšnjega leta, je z videospoti Masayah začela napovedovati svoj prvi samostojni album in se je njena pot navzgor samo še nadaljevala. Album ZAVEDNO je izšel sredi aprila in na pretočnih platformah dolgo vztrajal na prvem mestu najbolj prodajanih albumov. Po izidu albuma se je Masayah začela intenzivno pripravljati na prvi samostojni koncert, dan pred njim je prejela nagrado zlata piščal za novinko leta. Mlada hip hop in r'n'b glasbenica je maja razprodala Kino Šiška, tam je predstavila svoj album in zatem nastopila na festivalu Sea Star. V nadaljevanju leta se je posvetila koncertni turneji po Sloveniji in pripravi novih videospotov.

Vzporedno ustvarja nove skladbe, snema v svojem lastnem studiu in želi z vsakim novim korakom presegati tisto, kar je že dosegla.

 

 

Glasbena zvrst: hip hop

Jazz Club Ljubljanski grad je odprt od 19.00 do 23.00, glasbeniki nastopijo ob 20.00.

Sponzor:
Triglav Zascitni+znak Triglav2

Vstopnice

Vstopnina: 14 EUR

Prodaja vstopnic: prodajna mesta Ljubljanskega gradu, recepcija hostla Celica, spodnja postaja vzpenjače, prek www.ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …).

Več informacij na 01 306 42 93 ali info-center@ljubljanskigrad.si.

Na dan koncerta je vstopnice mogoče kupiti v Vstopnem paviljonu in na spodnji postaji vzpenjače do 20.45. Vstopnica za koncert vključuje povratno vozovnico za vzpenjačo, ki na dan koncerta obratuje do 23.00.

14.00 €
Prihrani s kartico Royal!

Prihrani s kartico Royal!

Obiskovalcem Ljubljanskega gradu prinaša kartica 10 % popust pri nakupu vstopnic za prireditve in vodene oglede.