Na vsebino
Jazz Club Ljubljanski grad

Moonlight Sky

02. apr ob 21:00, SPLETNI PRENOS, Ljubljanski grad

Že imate svojo vstopnico?

Kupite vstopnico kar na spletu, na vznožju vzpenjače ali na grajski blaganji.

* Nakup vstopnic je možen zgolj preko platforme Tretji oder.

 

Zaradi razmer, povezanih z epidemijo virusa covid-19, bodo večeri sicer malo drugačni, glasbenikov in ljubiteljev glasbe pa to ne bo motilo! Z našega odra v vaše domove!

Slovenska fusion skupina Moonlight Sky nas že 20 let navdušuje z glasbo raznolikih žanrov. Leta 2016 je izdala četrti album. Aranžmaji so sad skupinskega dela. Na albumu The Four je osem instrumentalnih avtorskih skladb, v katerih se jazzovska svoboda prepleta z živahno energičnostjo, povezuje pa ju ljubezen skupine do kompleksnejših ritmičnih in melodičnih elementov. Album je požel izvrstne kritike slovenske in tudi tuje kritiške javnosti.

Decembra 2018 so člani zasedbe nastopili v Klubu Cankarjevega doma, med večje uspehe pa  štejejo tudi promocijski koncert ob izidu četrtega albuma The Four v SiTi teatru novembra 2016, koncert v SNG Drami v Ljubljani leta 2015, serijo nastopov v Avstriji leta 2018. Leta 2015 so kot edini slovenski fusion bend nastopili tudi v ljubljanski Operi.

Zdenko Matoz, Delo: Nobenega dvoma ni, da so kitarist Miha Petric, baskitarist Janez Moder, bobnar Žiga Kožar in klaviaturist Jan Sever izvrstni inštrumentalisti in hkrati tudi močni avtorji in izjemni izvajalci v živo. To so sinoči spet pokazali v ljubljanskem SiTi Teatru, ko so predstavili svoj četrti album The Four.

Glasbena zvrst:
Fusion

Zasedba:
Miha Petric, kitara
Jan Sever, klaviature
Janez Moder, bas
Žiga Kožar, bobni

Vstopnice

7.00 €
Prihrani s kartico Royal!

Prihrani s kartico Royal!

Obiskovalcem Ljubljanskega gradu prinaša kartica 10 % popust pri nakupu vstopnic za prireditve in vodene oglede.