Na vsebino
Jazz Club Ljubljanski grad

Nas3

09. nov ob 21:00, Skalna dvorana, Ljubljanski grad

Že imate svojo vstopnico?

Kupite vstopnico kar na spletu, na vznožju vzpenjače ali na grajski blaganji.

Projekt Nas3 je nastal v Portorožu leta 2006 kot posledica spontanega glasbenega druženja treh nadarjenih glasbenikov, ki so tedaj skupaj študirali na celovškem deželnem konservatoriju za jazz.

Nastalo je šest avtorskih skladb, ki so že takrat nakazovale veliko glasbeno širino in zajeten energetski naboj, ki ga ta trio premore. Zasedba je takrat po nekaj letih ustvarjanja prenehala delovati, leta 2016 pa so se fantje znova združili na obali. Nastajajo nove pesmi, v katerih je poleg energične interpretacije mogoče zaznati tudi glasbeno zrelost, ki so si jo fantje nabrali v teh desetih letih kot profesionalci v glasbenem svetu. Kot posamezniki (sidemani) so sodelovali z glasbeniki in zasedbami, kot so Gramatik, Magnifico, Hamo & tribute to love, Luz Casal, Janez Bončina - Benč, Tim Ries, Gwen Houghes, Trkaj, Miles Grifith, Srbski vojaški orkester Stanislava Biničkega itd.
Gre torej za tri vrhunske inštrumentaliste, združene v kompaktno celoto, ki jo krasijo dober zvok, razgibani in dinamični aranžmaji, domiselne spevne melodije in virtuozna izvedba.

Teo Collori – kitara
Denis Horvat – klaviature
David Morgan – bobni

Glasbena zvrst: funk/fussion

 

Jazz Club Ljubljanski grad je odprt od 20.00 do 00.30.

Vstopnina: 7 EUR
Cena vstopnice vključuje povratno vožnjo z vzpenjačo. OBVESTILO! Zaradi večjih vzdrževalnih del tirna vzpenjača med 5. 11. in predvidoma 18. 11. ne bo obratovala. Zagotovljen je nadomestni prevoz z avtobusom iz spodnje postaje vzpenjače oz. iz Krekovega trga. Vozniku na avtobusu pokažete vstopnico za koncert in imate zagotovljen brezplačen prevoz. V času koncerta avtobus obratuje podaljšano.

Prodaja vstopnic: prodajna mesta Ljubljanskega gradu, recepcija hostla Celica, spodnja postaja vzpenjače, prek www.ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …).

Vstopnice

7.00 €
Prihrani s kartico Royal!

Prihrani s kartico Royal!

Obiskovalcem Ljubljanskega gradu prinaša kartica 10 % popust pri nakupu vstopnic za prireditve in vodene oglede.