Na vsebino
Film pod zvezdami

Pravi moški

19. jul ob 21:30, Grajsko dvorišče, Ljubljanski grad

Že imate svojo vstopnico?

Kupite vstopnico kar na spletu, na vznožju vzpenjače ali na grajski blaganji.

Pravi moški
Maria Schrader, Nemčija, 2021, 102'
igrajo: Maren Eggert, Dan Stevens, Sandra Hüller

 Da bi dobila finančna sredstva za svoje znanstveno delo, Alma pristane na sodelovanje v nenavadni raziskavi. Tri tedne bo preživela z robotom, zasnovanim tako, da ustreza vsem njenim predstavam o idealnem življenjskem partnerju. Spozna Toma, stroj v človeški podobi, ustvarjen le zato, da jo osreči ... Hudomušna zgodba o ljubezni, hrepenenju in o tem, kaj nas dela ljudi. Srebrni medved za najboljšo igralko na Berlinalu. »Eden redkih filmov tega žanra v zadnjem času, ki mu uspe konvencije romantične komedije združiti s premislekom o sodobnem človeškem stanju.« - Tina Poglajen, MMC RTV SLO.

Splošni pogoji nakupa vstopnic (PDF)

Vstopnice

INFORMACIJE

VSTOPNICE
Cena vstopnice: 5 EUR; predpremiere in premiere: 6 EUR. Dodatnih popustov ni. Rezervacije vstopnic niso mogoče.

PRODAJNA MESTA
Blagajna Kinodvora (odprta vsak dan eno uro pred začetkom prve predstave v Kinodvoru)
T: + 386 1 239 22 17
E: blagajna@kinodvor.org

Blagajna vstopnega paviljona na Ljubljanskem gradu in spodnja postaja vzpenjače (odprto vsak dan od 9. ure)
T: + 386 1 306 42 93
E: info-center@ljubljanskigrad.si

Spletni nakup prek www.ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v Kompasovih poslovalnicah po Sloveniji itd.)

ODPOVED PROJEKCIJE
V primeru dežja ali slabe vremenske napovedi projekcija odpade. Nadomestna projekcija bo naslednji dan ob 21.30 v Kinodvoru. V primeru odpovedi predpremiere ali premiere bosta v Kinodvoru dve nadomestni projekciji.

Vstopnice odpovedane projekcije lahko zamenjate za:
-    vstopnice za nadomestne projekcije: pri blagajni Kinodvora do zapolnitve dvorane (opozorilo: število sedežev v Kinodvorovi Dvorani je precej nižje od števila sedežev na dvorišču Ljubljanskega gradu);
-    ali vstopnice druge projekcije Filma pod zvezdami: pri blagajni vstopnega paviljona na Ljubljanskem gradu in spodnji postaji tirne vzpenjače (vstopnice odpovedane predpremiere ali premiere lahko zamenjate samo za vstopnice druge predpremiere ali premiere);
-    ali vračilo kupnine: na mestu nakupa do vključno 22. avgusta 2022. Po tem datumu menjava vstopnic za kupnino ne bo več mogoča.

Informacija o odpovedi predstave bo objavljena na spletnih straneh www.ljubljanskigrad.si in www.kinodvor.org do 19. ure.

DOSTOP DO LJUBLJANSKEGA GRADU
Priporočamo uporabo pešpoti ali tirne vzpenjače. Tirna vzpenjača: za obiskovalce Filma pod zvezdami je cena povratne vozovnice 3 EUR.

Filmi so predvajani v izvornem jeziku s slovenskimi podnapisi.


Gibalno ovirana oseba na invalidskem vozičku in njen spremljevalec sta upravičena do brezplačne vstopnice. Vstopnice je mogoče prevzeti na dan projekcije.

Prost vstop na prireditev je mogoč do zapolnitve prostih mest, namenjenih gibalno oviranim osebam na invalidskem vozičku.

5.00 €
Prihrani s kartico Royal!

Prihrani s kartico Royal!

Obiskovalcem Ljubljanskega gradu prinaša kartica 10 % popust pri nakupu vstopnic za prireditve in vodene oglede.