Na vsebino

Pripovedovalska delavnica za otroke in njihove starše

19. sep ob 15:00, Grajski park, Ljubljanski grad

Že imate svojo vstopnico?

Kupite vstopnico kar na spletu, na vznožju vzpenjače ali na grajski blaganji.

Besede so kot kocke, same zase ne povejo veliko, a če jih daš na kup, lahko iz njih sestaviš najbolj presenetljive svetove, najbolj razburljive zgodbe. Prav to bomo počeli na pripovedovalski delavnici: izmišljevali si bomo zgodbe, se igrali z besedami in njihovimi pomeni, pripovedovali bomo in tudi poslušali.

Pripovedovalska delavnica želi prek zabavnih iger pri otrocih krepiti veščino ubesedovanja domišljijskih podob, pa tudi lastnih izkušenj, čustev in misli, ter spodbujati veselje do odkrivanja tega, kaj vse zmorejo besede.

Pripovedovalsko delavnico vodi pripovedovalka Špela Frlic, ki je svojo pripovedovalsko pot kot urednica oddaje ter pripovedovalka začela pri pripovedovalsko-glasbeni skupini Za 2 groša fantazije. Od leta 2017 programsko vodi Pripovedovalski festival.

Pripovedovalska delavnica je primerna za otroke od 5. do 9. leta starosti.

Delavnico bomo izvedli v Grajskem parku, zato priporočamo, da imate s seboj topla oblačila.
V primeru slabega vremena bo delavnica v Zmajevem brlogu.

Dogodek je del spremljevalnega programa 23. Pripovedovalskega festivala. Več informacij o festivalu si lahko ogledate tukaj.

Vstopnice

Cena vstopnice: 5,00 €

Prodaja vstopnic: prodajna mesta na Ljubljanskem gradu, spodnja postaja vzpenjače, www.ljubljanskigrad.si ter na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si.

Za obisk dogodka priporočamo vožnjo s tirno vzpenjačo; z nakupom vstopnice si zagotovite znižano ceno povratne vozovnice.

5.00 €
Prihrani s kartico Royal!

Prihrani s kartico Royal!

Obiskovalcem Ljubljanskega gradu prinaša kartica 10 % popust pri nakupu vstopnic za prireditve in vodene oglede.