Na vsebino
Jazz Club Ljubljanski grad

Prismojeni profesorji bluesa - RAZPRODANO

29. dec 2023 ob 20:00, Skalna dvorana, Ljubljanski grad

Že imate svojo vstopnico?

Kupite vstopnico kar na spletu, na vznožju vzpenjače ali na grajski blagajni.

Prismojeni profesorji bluesa so mlada glasbena skupina, ki se je že pred izidom prvenca izstrelila v prvo ligo slovenske glasbene scene. Album Family so izdali marca 2016, sledila sta razprodana koncerta v Kinu Šiška in Križankah. Bend je izdal dvojni koncertni album Križanke, leta 2018 so posneli novo studijsko ploščo, leta 2020 pa album z izključno slovenskimi besedili. Prismojeni profesorji bluesa (Wacky Blues Professors) vozijo bluesovski rock v svojem prepoznavnem eklektičnem slogu, ki je posledica različnih vplivov. Poleg svojih izvirnih energičnih skladb nas bodo razgibali tudi s tradicionalnimi bluesovskimi in rockovskimi uspešnicam mojstrov, kot so: B. B. King, T. Bone Walker, Muddy Waters, Chuck Berry, Jimmy Hendrix in podobni.


 

Zasedba:
Julijan Erič – kitara, glas
Aleš Uhan – klaviature
Miha Žinger Ribarič – bas
Zlatko Đogič – bobni, glas

Glasbena zvrst: rock/blues


Jazz Club Ljubljanski grad je odprt od 19.00 do 23.00, glasbeniki nastopijo ob 20.00.

Sponzor:
Triglav Zascitni+znak Triglav2

Vstopnice

Vstopnina: 14 EUR

Prodaja vstopnic: prodajna mesta Ljubljanskega gradu, recepcija hostla Celica, spodnja postaja vzpenjače, prek www.ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …).

Več informacij na 01 306 42 93 ali info-center@ljubljanskigrad.si.

Na dan koncerta je vstopnice mogoče kupiti v Vstopnem paviljonu in na spodnji postaji vzpenjače do 20.45. Vstopnica za koncert vključuje povratno vozovnico za vzpenjačo, ki na dan koncerta obratuje do 23.00.

14.00 €
Prihrani s kartico Royal!

Prihrani s kartico Royal!

Obiskovalcem Ljubljanskega gradu prinaša kartica 10 % popust pri nakupu vstopnic za prireditve in vodene oglede.