Na vsebino
Film pod zvezdami

PREDPREMIERA: Sadeži pozabe - ODPOVEDANO

26. jul ob 21:30, Grajsko dvorišče, Ljubljanski grad

Že imate svojo vstopnico?

Kupite vstopnico kar na spletu, na vznožju vzpenjače ali na grajski blaganji.

*V skladu z dopolnitvijo Odloka o začasni omejitvi ponujanja kulturnih storitev končnim uporabnikom v RS (UL RS st.: 120 z dne 22. 7. 2021), ki je stopila v veljavo 23. 7. 2021, je za obisk projekcije Filma pod zvezdami nujno dokazilo o izpolnjevanju enega od PCT pogojev. Natančne pogoje si lahko preberete na tej povezavi.

PREDPREMIERA
Sadeži pozabe

Christos Nikou, Grčija / Poljska / Slovenija, 2020, 90'
igrata: Aris Servetalis, Sofia Georgovasili

Moški srednjih let se znajde sredi pandemije skrivnostne bolezni, ki povzroča nenadno izgubo spomina. Po nasvetu zdravnikov se vključi v posebni program, s pomočjo katerega naj bi si ustvaril novo identiteto. Vsak dan mora opraviti nalogo, ki jo prejme na kaseti, nove spomine pa zabeležiti s polaroidnim fotoaparatom … Režiser Christos Nikou, ki so ga kritiki razglasili za novi up grškega novega vala, prinaša komično, nadrealistično in čudno aktualno zgodbo o identiteti, spominu in izgubi. Zmagovalec zadnjega Liffa.


INFORMACIJE

VSTOPNICE
Cena vstopnice: 5 EUR; predpremiere: 6 EUR. Dodatnih popustov ni. Rezervacije vstopnic niso mogoče.

PRODAJNA MESTA
Blagajna Kinodvora (do 25. julija odprta vsak dan uro pred začetkom prve predstave; od 26. julija odprta od 15. do 21. ure med delavniki in od 17. do 21. ure ob sobotah in nedeljah)
T: + 386 1 239 22 17
E: blagajna@kinodvor.org

Blagajna vstopnega paviljona na Ljubljanskem gradu in spodnja postaja vzpenjače (odprto vsak dan od 9. ure)
T: + 386 1 306 42 93
E: info-center@ljubljanskigrad.si

Spletni nakup prek www.ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v Kompasovih poslovalnicah po Sloveniji itd.)

Splošni pogoji nakupa vstopnic (PDF)

ODPOVED PROJEKCIJE
V primeru dežja ali slabe vremenske napovedi projekcija odpade. Nadomestnih projekcij ni. V primeru odpovedi predpremiere ali otvoritvenega filma si lahko odpovedani film ogledate na eni od treh nadomestnih projekcij v Kinodvoru od 8. avgusta.

Vstopnice odpovedane projekcije lahko zamenjate za:
-    vstopnice druge projekcije Filma pod zvezdami (razen za predpremiere): pri blagajni vstopnega paviljona na Ljubljanskem gradu in spodnji postaji tirne vzpenjače (vstopnice odpovedane predpremiere lahko zamenjate samo za vstopnice druge predpremiere);
-    ali vračilo kupnine: na mestu nakupa do vključno 23. avgusta 2021. Po tem datumu menjava vstopnic za kupnino ne bo več mogoča.

Vstopnice odpadle predpremiere ali otvoritvenega filma lahko zamenjate za:
- vstopnice za katerokoli od treh nadomestnih projekcij filma v Kinodvoru. Urnik nadomestnih projekcij bo objavljen na spletni strani http://www.kinodvor.org/spored/ dan po predvideni projekciji na Ljubljanskem gradu. Od tega dne bodo pri blagajni Kinodvora za nakup ali menjavo na voljo tudi vstopnice za nadomestne projekcije. Opozorilo: Število vstopnic je omejeno in bodo na voljo le do zapolnitve kapacitet;
- vračilo kupnine: na mestu nakupa do vključno 23. avgusta 2021. Po tem datumu menjava vstopnic za kupnino ne bo mogoča.

Informacija o odpovedi predstave bo objavljena na spletnih straneh www.ljubljanskigrad.si in www.kinodvor.org do 19. ure.

DOSTOP DO LJUBLJANSKEGA GRADU
Priporočamo uporabo pešpoti ali tirne vzpenjače. Tirna vzpenjača: za obiskovalce Filma pod zvezdami je cena povratne vozovnice 3 EUR.

Filmi so predvajani v izvornem jeziku s slovenskimi podnapisi.

Ob doslednem upoštevanju previdnostnih ukrepov in priporočil bomo obiskovalcem Filma pod zvezdami zagotavljali kakovostno, varno in prijetno filmsko doživetje. Za dobro počutje vseh obiskovalcev vas prosimo, da upoštevate varnostna priporočila.

NE SPREGLEJTE IN SI PRED FILMOM OGLEJTE: fotografsko razstavo Alan Gelati: »I Shadow«, inštalacijsko-razstavni performans #Življenje in naracija# Things I Miss in razstavo ilustracij Lučka Regrat; na ogled do 20. ure.

 

Vstopnice

Cena vstopnice: 5 EUR; predpremiere: 6 EUR. Dodatnih popustov ni. Rezervacije vstopnic niso mogoče.

6.00 €
Prihrani s kartico Royal!

Prihrani s kartico Royal!

Obiskovalcem Ljubljanskega gradu prinaša kartica 10 % popust pri nakupu vstopnic za prireditve in vodene oglede.