Na vsebino
Samuela Lucasa poznamo kot enega tistih ultimativnih interpretov, ki ga vsaka pesem vzame za svojega in obratno. V več kot 25-letni glasbeni karieri je nabiral izkušnje na številnih odrih doma in po Evropi.

Samuel Lucas & The Groove Station: Sebe dajem

22. nov ob 21:00, Skalna dvorana, Ljubljanski grad

Letošnje leto je zagotovo njegovo – aprila je izšel njegov prvi avtorski album z naslovom »SEBE DAJEM«, s katerim se bo predstavil občinstvu na odru Ljubljanskega gradu. S skupino odličnih glasbenikov »The Groove Station« vas bo popeljal v dvourno glasbeno pravljico s 14 skladbami, v katerih Samuel popolnoma razgali svojo glasbeno dušo z mešanico popa, rocka in bluesa s pridihom jazza. Prisluhnili boste lahko povsem novim skladbam, med katerimi sta dve v hrvaškem jeziku, ena pa v angleškem. Slišali boste skladbe: Sebe dajem, To sem jaz, Maj, Nekdo, Ko ostaneš sam, Povej, Val adrenalina, Upanje, Dama, Nihče ne ve, Reci mi laž, Mrak, Ona nije više tu in Play that song.

Zasedba:
Samuel Lucas, akustična kitara + vokal
Arijana Lucas, vokal
Amir Karalić, kitara, vokal
Sandro Božič, klaviature
Marko Klobčar, bas kitara
Blaž Sotošek, tolkala
Boštjan Vajs, bobni
Igor Mitrov, tonski tehnik

Glasbena zvrst: pop, soul, blues

 

 

Jazz Club Ljubljanski grad je odprt od 20.00 do 00.00.

Vstopnina: 7 EUR
Cena vstopnice vključuje povratno vožnjo z vzpenjačo.

Zadnja vožnja vzpenjače je ob 00.00.

Prodaja vstopnic: prodajna mesta Ljubljanskega gradu, recepcija hostla Celica, spodnja postaja vzpenjače, prek www.ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …).

Vstopnice

Prihrani s kartico Royal!

Prihrani s kartico Royal!

Obiskovalcem Ljubljanskega gradu prinaša kartica 10 % popust pri nakupu vstopnic za prireditve in vodene oglede.