Na vsebino
Pustolovska dogodivščina

Šola zmajeslovja: Planet zmajev

17. sep ob 10:30, most pred glavnim vhodom, Ljubljanski grad

Paket Šole zmajeslovja!

Zagotovi si paket treh srečanj Šole zmajeslovja po znižani ceni 16 EUR.

Ljudje so se zmajev v preteklosti neizmerno bali, verjeli so, da so zlovešče in okrutne živali. Po vsem svetu so jih pobijali, da je na koncu ostalo le še nekaj zmajskih vrst. Zaradi okrutnosti človeštva so se zmaji zatekli na planet, na katerem bivajo še danes. Ko je bil Profesor zmajeslovja še mlad raziskovalec, je po naključju odkril način, kako priti do zmajev, in od takrat dalje je svoje življenje posvetil njihovemu preučevanju. Prizadeva si, da bi ljudje spoznali resnico in bi se tako zmaji lahko vrnili k nam, zato je skupaj s Pustolovko ustanovil prvo šolo zmajeslovja pri nas.

Pridruži se nam na treh nepozabnih pustolovščinah odkrivanja skrivnosti zmajev in zanimivosti iz njihovega življenja.

PLANET ZMAJEV
Zmaji že dolgo živijo v miru in prijateljstvu. Zaradi Profesorja zmajeslovja so postali zaupljivi do ljudi, in tako so se odločili, da izučijo nove zmajeslovce, človeški mladiči pa so za to nalogo najboljši, saj so iznajdljivi, bistroumni in pogumni … Vendar – najprej se moramo izkazati in pokazati, da smo vredni njihovega zaupanja.
Za nas so pripravili preizkušnjo, na kateri bomo spoznali vrste zmajev in njihove prednike. Pridruži se nam lahko vsak, ki premore dovolj poguma, da sprejme izzive, s katerimi se bomo spoprijeli na poti. Preučevanje zmajev je namreč zelo resno terensko delo. Lahko le upamo, da bo tokrat potekalo vse brez zapleta in da se Čarodejka, profesorjeva sestra, znova ne vmeša v našo šolo zmajeslovja. Pa bo temu res tako?


NASLEDNJI TERMINI:
- sobota, 15. 10 2023, ob 10.30: Prerokba o pogubi zmajev
- sobota, 12. 11. 2023, ob 10.30: Vrhovna čarovnica

Primerno za otroke od 5. do 10. leta starosti.

Trajanje: 90 min

Vstopnice

Zaradi nadaljevanja, zapletanja in končnega razpleta celotne  zgodbe je smiseln nakup paketa treh srečanj, ki bodo v terminih: 17. 9., 15. 10. in 12. 11. 2023.

Cena paketa treh srečanj: 16,00 EUR
Cena posamezne vstopnice: 7,00 EUR

Prodaja vstopnic: prodajna mesta na Ljubljanskem gradu, spodnja postaja vzpenjače, www.ljubljanskigrad.si ter na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si. Število vstopnic je omejeno.

Za obisk interaktivnega vodenega ogleda priporočamo vožnjo s tirno vzpenjačo; z nakupom vstopnice si zagotovite znižano ceno povratne vozovnice.

7.00 €
Prihrani s kartico Royal!

Prihrani s kartico Royal!

Obiskovalcem Ljubljanskega gradu prinaša kartica 10 % popust pri nakupu vstopnic za prireditve in vodene oglede.

Šola zmajeslovja

Pridruži se nam na treh nepozabnih pustolovščinah odkrivanja skrivnosti zmajev in zanimivosti iz njihovega življenja.

Prikaži dogodke