Na vsebino
Pustolovska dogodivščina

Šola zmajeslovja: Vrhovna čarovnica - RAZPRODANO

12. nov ob 10:30, most pred glavnim vhodom, Ljubljanski grad

Že imate svojo vstopnico?

Kupite vstopnico kar na spletu, na vznožju vzpenjače ali na grajski blagajni.

RAZPRODANO!

 

Ljudje so se zmajev v preteklosti neizmerno bali, verjeli so, da so zlovešče in okrutne živali. Po vsem svetu so jih pobijali, da je na koncu ostalo le še nekaj zmajskih vrst. Zaradi okrutnosti človeštva so se zmaji zatekli na planet, na katerem bivajo še danes. Ko je bil Profesor zmajeslovja še mlad raziskovalec, je po naključju odkril način, kako priti do zmajev, in od takrat dalje je svoje življenje posvetil njihovemu preučevanju. Prizadeva si, da bi ljudje spoznali resnico in bi se tako zmaji lahko vrnili k nam, zato je skupaj s Pustolovko ustanovil prvo šolo zmajeslovja pri nas.

Pridruži se nam na treh nepozabnih pustolovščinah odkrivanja skrivnosti zmajev in zanimivosti iz njihovega življenja.

VRHOVNA ČAROVNICA
Vrhovna čarovnica je posumila, da Čarodejka svojo trdosrčnost samo igra, zato jo je hotela preizkusiti. Dala ji je nalogo, da uroči svet zmajev in spravi vse zmaje v pogubo. Sprva je kazalo, kot da bo kos nalogi, vendar ni bilo treba dolgo čakati, da so se njeni sumi potrdili. Pomagala je preklicati prerokbo, ki govori o uničenju zmajev. Zmaji so rešeni, kaj pa Čarodejka?
Prekršila je čarovniški kodeks in za to dejanje bo drago plačala. Vrhovna čarovnica je razmišljala o najbolj okrutni in ostudni kazni, potem pa se je spomnila, da je na tem gradu nekaj, kar bi ji pomenilo veliko več od tega, da jo za vedno uroči. Zato je z nami pripravljena skleniti kupčijo. Si upaš na zadnjo pustolovščino, se soočiti z Vrhovno čarovnico ter pomagati Čarodejki?

Primerno za otroke od 5. do 10. leta starosti.

Trajanje: 90 min

Vstopnice

Cena posamezne vstopnice: 5,00 EUR

Prodaja vstopnic: prodajna mesta na Ljubljanskem gradu, spodnja postaja vzpenjače, www.ljubljanskigrad.si ter na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si. Število vstopnic je omejeno.

Za obisk interaktivnega vodenega ogleda priporočamo vožnjo s tirno vzpenjačo; z nakupom vstopnice si zagotovite znižano ceno povratne vozovnice.

7.00 €
Prihrani s kartico Royal!

Prihrani s kartico Royal!

Obiskovalcem Ljubljanskega gradu prinaša kartica 10 % popust pri nakupu vstopnic za prireditve in vodene oglede.

Šola zmajeslovja

Pridruži se nam na treh nepozabnih pustolovščinah odkrivanja skrivnosti zmajev in zanimivosti iz njihovega življenja.

Prikaži dogodke