Na vsebino

Večerja v Grajskem vinogradu

Ste za nepozabno kulinarično doživetje v naravi? Prepustite se vrhunskim gastronomskim užitkom z Michelinovo zvezdico nagrajenega chefa Igorja Jagodica v čarobnem Grajskem vinogradu.

Med vinskimi trtami, ki se razprostirajo na južnem pobočju Grajskega griča, vas bo razvajal chef Igor Jagodic iz restavracije Strelec na Ljubljanskem gradu, ki je bil skupaj z ekipo za svoje kulinarične dosežke deležen prestižne Michelinove zvezdice. Poleg tega se restavracija ponaša še s štirimi klobuki Gault & Millau (s 17,5 točkami od 20) in tremi Falstaffovimi vilicami (z 94 točkami od 100), kar dokazuje, da chef Igor Jagodic na gradu ustvarja izjemno kulinarično zgodbo, ki jo mojstrsko vplete tudi v večerjo s šestimi hodi v Grajskem vinogradu – doživetje, ki si ga je vredno privoščiti.

Do vinograda vas iz Grajskega parka v smeri drevoreda vodijo oznake. Če boste prišli po Cesti kmečkih uporov, ki vodi na grad, pa proti vinogradu zavijte levo na velikem cvetličnem ovinku. V vsakem primeru Vam priporočamo udobno obutev.

Večerje v Grajskem vinogradu prirejamo julija in avgusta ob vnaprej določenih terminih (več na povezavi), za zaključene skupine (od 25 do 50 oseb) pa tudi po predhodnem dogovoru. Sporočite nam svoje želje na naslov info@restavracija-strelec.si in z veseljem vam bomo pripravili ponudbo.

ZASEBNO NA GRAD? JAAA!

ZASEBNO NA GRAD? JAAA!

Najbolj posebna od vseh izkušenj gradu je namenjena prav vam. Ker si zaslužite, da vas vodimo po gradu kot graščake!

Spoznaj Friderika, grajsko podgano!