Na vsebino
Jazz Club Ljubljanski grad

Anika Horvat feat. Klemen Klemen

18. nov ob 20:00, Skalna dvorana, Ljubljanski grad

Že imate svojo vstopnico?

Kupite vstopnico kar na spletu, na vznožju vzpenjače ali na grajski blaganji.

Že od malih nog je v svetu glasbe; njen oče, znani skladatelj, jo je vpeljal v glasbo že pri devetih letih. Prvič je nastopila na dan odprtja svoje kasnejše osnovne šole, kmalu zatem je posnela prvo kaseto Pomlad in še kaj. Nato je začela nastopati na prireditvah in festivalih po krajih bivše države. Na mnogih je zmagala, osvojila je celo nagrado za najlepšo pesem Jugoslavije. Z leti se je njena glasba zvrstno spreminjala, širila in dopolnjevala in Anika je postala ena najbolj prepoznavnih slovenskih pevk.
 
Njen program obsega vse skladbe, ki so skozi leta zasidrale v srcih ljudi, od začetkov pa do danes, ter nekaj priredb, ki so jih mojstri, kot sta Drago Mislej – Mef in Dušan Velkavrh (Pogum, Moondance …), napisali prav za Aniko.
 
Predstavila bo tudi nekaj skladb s prihajajočega albuma: Vse bo še dobro, Če najdeva se kdaj … (videa si lahko že ogledate in poslušate na spodnji povezavi).
 
Za Aniko stojijo fantje, ki jo spremljajo že tri leta. Tokrat se ji bo kot posebni gost na odru pridružil Klemen Klemen, s katerim sodelujeta vrsto let.Zasedba

Lean Luigi Kozlar – kitara, vokal
Matjaž Skaza – bobni
Marko Jakomin – bas
Gabrijel Juriševič – kitara
Blaž Jazbec – orglice
Posebni gost: Klemen Klemen

Glasbena zvrst: pop/rap


Jazz Club Ljubljanski grad je odprt od 19.00 do 23.00, glasbeniki nastopijo ob 20.00.

Sponzor:
Triglav Zascitni+znak Triglav2

Vstopnice

Vstopnina: 9 EUR

Prodaja vstopnic: prodajna mesta Ljubljanskega gradu, recepcija hostla Celica, spodnja postaja vzpenjače, prek www.ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …).

Na dan koncerta je vstopnice mogoče kupiti v Vstopnem paviljonu in na spodnji postaji vzpenjače do 20.45. Vstopnica za koncert vključuje povratno vozovnico za vzpenjačo, ki na dan koncerta obratuje do 23.00.

9.00 €
Prihrani s kartico Royal!

Prihrani s kartico Royal!

Obiskovalcem Ljubljanskega gradu prinaša kartica 10 % popust pri nakupu vstopnic za prireditve in vodene oglede.