Na vsebino
Jazz Club Ljubljanski grad

Anja Bukovec & Jaka Pucihar Trio

08. mar 2024 ob 20:00, Skalna dvorana, Ljubljanski grad

Že imate svojo vstopnico?

Kupite vstopnico kar na spletu, na vznožju vzpenjače ali na grajski blagajni.

Edinstveni projekt violinistke Anje Bukovec in jazzovskega pianista Jake Puciharja, ki se bosta tokrat združila v posebnem toku spoja žanrov. Vrhunski program jazza, popa in klasičnih skladb, na novo prirejenih prav za to zasedbo, bo vključeval skladbe avtorjev, kot so Pat Metheny, George Gershwin, Sting, Michel Camilo, Astor Piazzolla in drugi. Anja Bukovec je mednarodno priznana slovenska klasična violinistka in glasbenica, ki jo po prepoznavnem slogu, edinstveni interpretaciji in komunikaciji z občinstvom uvrščajo v sam vrh sodobnih progresivnih umetnikov.

Anja Bukovec je sodelovala z izjemnimi glasbenimi osebnostmi, kot so Igor Ozim, Janez Matičič, En Shao, Alan Buribayev, Timothy Redmond, Uroš Lajovic, Marko Letonja, Anton Nanut, Rossen Milanov, George Pehlivanian, Boris Cavazza, večkratni dobitnik nagrade bafta Christopher Gunning, in z vrhunskimi izvajalci popa in rocka, kot so Die Fantastichen 4, Marla Glen, Marque, Jeff Healey.

Zasedba:
Anja Bukovec – violina
Jaka Pucihar – klavir
Gašper Bertoncelj – bobni
Jošt Lampret – kontrabas

Glasbena zvrst: jazz/pop/classical

Jazz Club Ljubljanski grad je odprt od 19.00 do 23.00, glasbeniki nastopijo ob 20.00.

Sponzor:
Triglav Zascitni+znak Triglav2

Vstopnice

Vstopnina: 14 EUR

Prodaja vstopnic: prodajna mesta Ljubljanskega gradu, recepcija hostla Celica, spodnja postaja vzpenjače, prek www.ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …).

Več informacij na 01 306 42 93 ali info-center@ljubljanskigrad.si.

Na dan koncerta je vstopnice mogoče kupiti v Vstopnem paviljonu in na spodnji postaji vzpenjače do 20.45.

Spoštovani!
Obveščamo vas, da tirna vzpenjača trenutno ne obratuje zaradi vzdrževalnih del. Namesto tega je ob petkih v sklopu koncertov Jazz Cluba, od 18.30 do 23.00 ure, na voljo avtobusni prevoz iz avtobusne postaje Krekov trg, ki pelje vsakih 30 minut. Vozni red na povezavi. Hvala za razumevanje.

Vstopnica vključuje tudi prevoz.

14.00 €
Prihrani s kartico Royal!

Prihrani s kartico Royal!

Obiskovalcem Ljubljanskega gradu prinaša kartica 10 % popust pri nakupu vstopnic za prireditve in vodene oglede.