Na vsebino
Jazz Club Ljubljanski grad

Bob Dylan Tribute: Michael Weiskopf & The Complete Unknowns

15. sep ob 20:00, Skalna dvorana, Ljubljanski grad

Že imate svojo vstopnico?

Kupite vstopnico kar na spletu, na vznožju vzpenjače ali na grajski blagajni.

Ameriški glasbenik Michael Weiskopf se po štirih letih vrača v Slovenijo, s seboj pa bo tudi tokrat pripeljal zasedbo The Complete Unknowns, s katero bodo skupaj pričarali večer avtorske glasbe in del obsežnega kataloga legendarnega Boba Dylana. Koncert bo 15. septembra v Jazz Clubu na Ljubljanskem gradu, Weiskopf pa bo poslušalkam in poslušalcem predstavil material s svojih samostojnih albumov in tudi povsem nove stvaritve, ki so nastale v času pandemije.

»Vedno se rad vračam v Ljubljano – v mesto, v katerem našo glasbo sprejemate z odprtimi rokami in z veliko navdušenja. Veselimo se, da bomo ob tokratnem obisku znova videli stare prijatelje in spoznali nove,« je ob tej priložnosti dejal Michael Weiskopf, ki je skupino The Complete Unknowns ustanovil s kolegom Randyjem Hudsonom. Zasedba velja za osrednjo ameriško glasbeno grupacijo, ki preigrava Dylanove skladbe iz različnih obdobij.

Avtorska glasba Michaela Weiskopfa je na voljo na pretočnih platformah, kot so Apple Music, Amazon, Pandora, YouTube in Shazam.

 

Zasedba:
Michael Weiskopf – vokal, kitara, orglice
Randolph Hudson – električna kitara, električna baritonska kitara, sint. kitara, ebo
Stuart Sherman – klaviature
Taka Shimizu – basovska kitara
Klyph Black – kitara, basovska kitara
Lauren Matzen – vokal, tolkala
Enos Kugler (kot gost) – bobni

Glasbena zvrst: folk rock

Jazz Club Ljubljanski grad je odprt od 19.00 do 23.00, glasbeniki nastopijo ob 20.00.

Sponzor:
Triglav Zascitni+znak Triglav2

Vstopnice

Vstopnina: 14 EUR

Prodaja vstopnic: prodajna mesta Ljubljanskega gradu, recepcija hostla Celica, spodnja postaja vzpenjače, prek www.ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …).

Na dan koncerta je vstopnice mogoče kupiti v Vstopnem paviljonu in na spodnji postaji vzpenjače do 20.45. Vstopnica za koncert vključuje povratno vozovnico za vzpenjačo, ki na dan koncerta obratuje do 23.00.

14.00 €
Prihrani s kartico Royal!

Prihrani s kartico Royal!

Obiskovalcem Ljubljanskega gradu prinaša kartica 10 % popust pri nakupu vstopnic za prireditve in vodene oglede.