Na vsebino
Jazz Club Ljubljanski grad

Funk Fact

16. dec ob 20:00, Skalna dvorana, Ljubljanski grad

Že imate svojo vstopnico?

Kupite vstopnico kar na spletu, na vznožju vzpenjače ali na grajski blaganji.

Funk Fact je zasedba štirih prijateljev iz Celja in njegove širše okolice. Po več kot desetih letih skupnega preigravanja v najrazličnejših skupinah so se odločili, da si nadenejo ime, zakoličijo svojo zasedbo in igrajo svojo glasbo. Kakšno?

»Čudno glasbo. Včasih pa ne tako čudno … včasih tudi ne svojo ... kakor nam paše! Noben akord ni preveč čuden, noben solo predolg, nobeno besedilo preveč pocukrano, noben boben preglasen … No, mogoče je na koncertu kakšen solo predolg … Trudimo pa se biti tight, funky, spicy, groovy, exciting in še kakšno angleško besedo bi lahko dodali, predvsem pa je pomembno, da se ob tem zabavamo. Če se zabavamo mi, se bo pa menda še kdo drug?!«
Zasedba

Alen Kovše – kitara, vokal
Leon Firšt – klavir
Jaka Krušič – basovska kitara
Gregor Hrovat – bobni
Gostja: Sara Lamprečnik – vokal

Glasbena zvrst: funk


Jazz Club Ljubljanski grad je odprt od 19.00 do 23.00, glasbeniki nastopijo ob 20.00.

Sponzor:
Triglav Zascitni+znak Triglav2

Vstopnice

Vstopnina: 9 EUR

Prodaja vstopnic: prodajna mesta Ljubljanskega gradu, recepcija hostla Celica, spodnja postaja vzpenjače, prek www.ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …).

Na dan koncerta je vstopnice mogoče kupiti v Vstopnem paviljonu in na spodnji postaji vzpenjače do 20.45. Vstopnica za koncert vključuje povratno vozovnico za vzpenjačo, ki na dan koncerta obratuje do 23.00.

9.00 €
Prihrani s kartico Royal!

Prihrani s kartico Royal!

Obiskovalcem Ljubljanskega gradu prinaša kartica 10 % popust pri nakupu vstopnic za prireditve in vodene oglede.