Na vsebino
Jazz Club Ljubljanski grad

Koala Voice - RAZPRODANO

04. nov ob 20:00, Skalna dvorana, Ljubljanski grad

Že imate svojo vstopnico?

Kupite vstopnico kar na spletu, na vznožju vzpenjače ali na grajski blaganji.

RAZPRODANO!

 

S svojo neobremenjenostjo, razbijaško indie punk prezenco, polno nalezljivih melodij in zasoljenih kitarskih riffov, je slovenski četverec hitro prirastel k srcu množicam tako doma kot po Evropi. Po prvencu Kangaroo’s a neighbour (2015) in drugem albumu Wolkenfabrik (2017) je leta 2018 svojo diskografijo obogatil še z akustičnim albumom Koala Voice: Izštekani in nonšalantnim Woo Horsie ter nam med drugim postregel s svojim nesramno popoidnim hitom Ker tu je vse tako lepo.

Muzikalnost in očarljivost sta zasedbi zagotovili mesto predskupine na koncertu legendarnih Pixies v ljubljanskih Križankah. Svojo publiko pa je lovila tudi po večjih evropskih festivalih, kot so Liverpool Sound City, Tallinn Music Week, Bush Budapest, Pohoda, Monkey Week, Exit, Inmusic …

Leta 2020 so glasbeniki zasedbe Koala Voice posvetili ustvarjanju in snemanju svojega četrtega studijskega albuma z naslovom Plata, ki so ga še istega leta začeli predstavljati širši publiki v obliki singlov, obogatenih z videi za pesmi Vertigo, Vukovi in Spaghettification. Z miksom indie rocka, popa, stonerja, rocka, countryja in diska nam v slovenščini, srbščini/hrvaščini in angleščini ponujajo 13 novih pesmi, ki odražajo obdobje, napolnjeno z iskanjem odgovorov na večna vprašanja o ljubezni, prijateljstvu in »srcozlomu« … Odgovore poskušajo najti v malih trenutkih sreče. Ko opevajo stvari, ki malo bolijo, čudne rože, tuširanje, zaskrbljene ljudi, volkove in vrtoglavice, vam z albumom Plata odprejo možnosti, da skozi njihove pesmi najdete skrite dele sebe.  

 


 
Koala Voice so Manca Trampuš, Domen Don Holc, Tilen Prašnikar in Miha Prašnikar.

Glasbena zvrst: indie/rock


Jazz Club Ljubljanski grad je odprt od 19.00 do 23.00, glasbeniki nastopijo ob 20.00.

Sponzor:
Triglav Zascitni+znak Triglav2

Vstopnice

Vstopnina: 14 EUR

Prodaja vstopnic: prodajna mesta Ljubljanskega gradu, recepcija hostla Celica, spodnja postaja vzpenjače, prek www.ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …).

Na dan koncerta je vstopnice mogoče kupiti v Vstopnem paviljonu in na spodnji postaji vzpenjače do 20.45. Vstopnica za koncert vključuje povratno vozovnico za vzpenjačo, ki na dan koncerta obratuje do 23.00.

14.00 €
Prihrani s kartico Royal!

Prihrani s kartico Royal!

Obiskovalcem Ljubljanskega gradu prinaša kartica 10 % popust pri nakupu vstopnic za prireditve in vodene oglede.