Na vsebino
Jazz Club Ljubljanski grad

Lenart Krečič: Home Run

20. jan ob 20:00, Skalna dvorana, Ljubljanski grad

Že imate svojo vstopnico?

Kupite vstopnico kar na spletu, na vznožju vzpenjače ali na grajski blaganji.

Ideja o kvartetu Home Run, ki ga je osnoval saksofonist Lenart Krečič, se je pletla minuli dve leti in je končno ugledala luč!

Home Run vključuje izbrane vrhunske glasbenike slovenskega rodu, ki so se izpopolnjevali in delovali v tujini, kjer so si nabrali ogromno izkušenj ter se izoblikovali v prepoznavne glasbene osebnosti: Teo Collori z izjemno kitarsko senzibilnostjo, emocionalnostjo in izvirnostjo doprinaša k edinstveni podobi celostnega zvoka kvarteta; Tonč Feinig s popolno podlago in občutkom za spremljavo skrbi za harmonsko in melodično stabilnost; Gašper Bertoncelj z neverjetnim občutkom za ritem in s kontrolo zvoka bobnov skrbi, da se glasbeno kolesje nemoteno vrti naprej; Lenart Krečič pa z virtuoznimi saksofonskimi linijami na podlagi zvokov soglasbenikov riše nova obzorja v glasbi.

Kvartet Home Run bo s prepletom glasbenih vplivov od samih začetkov jazza pa vse do danes pričaral občinstvu neverjetno čarobno glasbeno izkušnjo. Svojo prvo ploščo, ki bo izšla spomladi, bodo predstavili na prihajajočih koncertih.Zasedba:
Lenart Krečič – saksofon
Teo Collori – kitara
Tonč Feinig – orgle Hammond
Gašper Bertoncelj – bobni

Glasbena zvrst: jazz

Jazz Club Ljubljanski grad je odprt od 19.00 do 23.00, glasbeniki nastopijo ob 20.00.

Sponzor:
Triglav Zascitni+znak Triglav2

Vstopnice

Vstopnina: 9 EUR

Prodaja vstopnic: prodajna mesta Ljubljanskega gradu, recepcija hostla Celica, spodnja postaja vzpenjače, prek www.ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …).

Na dan koncerta je vstopnice mogoče kupiti v Vstopnem paviljonu in na spodnji postaji vzpenjače do 20.45. Vstopnica za koncert vključuje povratno vozovnico za vzpenjačo, ki na dan koncerta obratuje do 23.00.

9.00 €
Prihrani s kartico Royal!

Prihrani s kartico Royal!

Obiskovalcem Ljubljanskega gradu prinaša kartica 10 % popust pri nakupu vstopnic za prireditve in vodene oglede.