Na vsebino
Jazz Club Ljubljanski grad

Maja Keuc (Amaya): Music SoulFood

12. feb ob 20:00, SPLETNI PRENOS, Ljubljanski grad

Zaradi razmer, povezanih z epidemijo virusa covid-19, bodo večeri sicer malo drugačni, glasbenikov in ljubiteljev glasbe pa to ne bo motilo! Z našega odra v vaše domove!

Spremljanje spletnega prenosa bo na voljo brezplačno prek te povezave.

 

Koncert z naslovom Music SoulFood zajema »slovenske skladbe družinskega ansambla za prosperiranje poezije in glasbe Papir«. Maja je njegova članica že 10 let, tako kot priredbe soul/rnb/jazz pesmi, ki so nastajale vse tam od 60. let pa vse do danes, skupaj z Majinimi lastnimi avtorskimi komadi.

Music SoulFood je točno to, kar izdaja že ime samo, hrana za dušo. Koncert vas bo popeljal v svet, kjer boste lahko za trenutek pozabili na vsakodnevne skrbi ter se popolnoma prepustili Majinemu čutnemu vokalu in vrhunski glasbeni spremljavi. Majina močna odrska prezenca ter njen »črnski« soul glas vas bo prevzel in napolnil z energijo, njeni iskreni ter ranljivi nastopi pa bodo vašo dušo pomladili, navdihnili in jo nahranili z nepozabnimi občutki. Glasba je ne nazadnje jezik občutkov in strasti, česar na koncertu Music SoulFood zagotovo ne bo manjkalo.

Glasbena zvrst:
soul

Nastopajoči:
Maja Keuc – vokal
Vid Turica –kitara/bas
Miha Koretič –kitara
Žan Hauptman – klaviature
Pavel Čebašek – bobni

Spletna stran: amayamusicofficial.com

Vstopnice

Prost vstop
Prihrani s kartico Royal!

Prihrani s kartico Royal!

Obiskovalcem Ljubljanskega gradu prinaša kartica 10 % popust pri nakupu vstopnic za prireditve in vodene oglede.