Na vsebino
Jazz Club Ljubljanski grad

Manouche - RAZPRODANO

30. sep ob 20:00, Skalna dvorana, Ljubljanski grad

Že imate svojo vstopnico?

Kupite vstopnico kar na spletu, na vznožju vzpenjače ali na grajski blagajni.

RAZPRODANO!

 

Manouche je zagotovo ena najbolj energičnih skupin na slovenski glasbeni sceni. Glasbeni kolektiv izvaja izvirno mešanico stilov, ki so ga poimenovali electro gipsy swing. Glasba Manouche se ponaša tudi s standardnimi džezovskimi tehnikami, zlasti pri obeh solističnih instrumentih, kitari in trobenti.
Člani skupine Manouche so poleti 2011 svoj prihod na naše glasbeno prizorišče naznanili s prvo skladbo Kje si Lubi? ter z istoimenskim albumom. Konec leta 2014 so izdali drugi album z naslovom Stisn se k men. Zatem se je kolektiv podal v tujino, v Francijo, Švico in Nemčijo, kjer so ga opazili ustvarjalci uspešne serije kompilacij Electro Swing Revolution iz Berlina in ga uvrstili na več svojih izdaj. Novembra 2019 je izdal novi album z naslovom Kavalir.
Živi nastopi zasedbe Manouche poustvarjajo vzdušje dvajsetih in tridesetih let prejšnjega stoletja, ko so vladali zabava, ples in seveda odlična glasba! Dovolite torej, da vas Manouche povabi na plesišče.

 


Zasedba
Robert Pikl – kitara, vokal
Petra Trobec – harmonika, spremljevalni vokal
Luka Ipavec – trobenta
Krešimir Tomec – bas

Glasbena zvrst: electro gipsy swing

Jazz Club Ljubljanski grad je odprt od 19.00 do 23.00, glasbeniki nastopijo ob 20.00.

Sponzor:
Triglav Zascitni+znak Triglav2

Vstopnice

Vstopnina: 14 EUR

Prodaja vstopnic: prodajna mesta Ljubljanskega gradu, recepcija hostla Celica, spodnja postaja vzpenjače, prek www.ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …).

Na dan koncerta je vstopnice mogoče kupiti v Vstopnem paviljonu in na spodnji postaji vzpenjače do 20.45. Vstopnica za koncert vključuje povratno vozovnico za vzpenjačo, ki na dan koncerta obratuje do 23.00.

14.00 €
Prihrani s kartico Royal!

Prihrani s kartico Royal!

Obiskovalcem Ljubljanskega gradu prinaša kartica 10 % popust pri nakupu vstopnic za prireditve in vodene oglede.