Na vsebino
Jazz Club Ljubljanski grad

Moonlight Sky - ODPOVEDANO!

11. dec ob 20:00, Skalna dvorana, Ljubljanski grad

Že imate svojo vstopnico?

Kupite vstopnico kar na spletu, na vznožju vzpenjače ali na grajski blaganji.

ODPOVEDANO!

Vračilo kupnine:
- na mestu nakupa,
- pri nakupu na spletni trgovini Ljubljanskega gradu nam pišite na info-center@ljubljanskigrad.si in se dogovorite za vračilo,
- pri nakupu na spletni strani Moje karte pišite na podpora@mojekarte.si in se dogovorite za vračilo.

Vračilo kupnine bo možno do 31. 3. 2021.

 

Slovenska fusion skupina Moonlight Sky nas že 20 let navdušuje z glasbo raznolikih žanrov. Leta 2016 je izdala četrti album. Aranžmaji so sad skupinskega dela. Na albumu The Four je osem instrumentalnih avtorskih skladb, v katerih se jazzovska svoboda prepleta z živahno energičnostjo, povezuje pa ju ljubezen skupine do kompleksnejših ritmičnih in melodičnih elementov. Album je požel izvrstne kritike slovenske in tudi tuje kritiške javnosti.
Decembra 2018 so člani zasedbe nastopili v Klubu Cankarjevega doma, med večje uspehe pa  štejejo tudi promocijski koncert ob izidu četrtega albuma The Four v SiTi teatru novembra 2016, koncert v SNG Drami v Ljubljani leta 2015, serijo nastopov v Avstriji leta 2018. Leta 2015 so kot edini slovenski fusion bend nastopili tudi v ljubljanski Operi.

Zdenko Matoz, Delo: Nobenega dvoma ni, da so kitarist Miha Petric, baskitarist Janez Moder, bobnar Žiga Kožar in klaviaturist Jan Sever izvrstni inštrumentalisti in hkrati tudi močni avtorji in izjemni izvajalci v živo. To so sinoči spet pokazali v ljubljanskem SiTi Teatru, ko so predstavili svoj četrti album The Four.

Zasedba:
Miha Petric, kitara
Jan Sever, klaviature
Janez Moder, bas
Žiga Kožar, bobni

Glasbena zvrst: fusion

Vstopnice

Jazz Club Ljubljanski grad je odprt od 19.00 do 22.00. Nastopi glasbenikov se začnejo ob 20.00.
Cena vstopnice vključuje povratno vožnjo z vzpenjačo. Zadnja vožnja vzpenjače je ob 22.30.

Prodaja vstopnic: prodajna mesta Ljubljanskega gradu, recepcija hostla Celica, spodnja postaja vzpenjače, na www.ljubljanskigrad.si in vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …).

7.00 €
Prihrani s kartico Royal!

Prihrani s kartico Royal!

Obiskovalcem Ljubljanskega gradu prinaša kartica 10 % popust pri nakupu vstopnic za prireditve in vodene oglede.