Na vsebino
Jazz Club Ljubljanski grad

Severa Gjurin z zasedbo - RAZPRODANO!

27. jan 2023 ob 20:00, Skalna dvorana, Ljubljanski grad

Že imate svojo vstopnico?

Kupite vstopnico kar na spletu, na vznožju vzpenjače ali na grajski blagajni.

RAZPRODANO!

Severa Gjurin velja za pevko mehkega glasu, ki nas s svojo barvo in maniro predvsem umiri – ustvari ozračje, da gre človek lahko vase, se tam izgubi in najde. Glasbeno je venomer odeta v akustični, nekoliko analogni zvok, katerega baza je glas.

Njena glasba nas navdihuje že dobro desetletje, medtem so postale skoraj zimzelene tudi uspešnice, od vedrih Kadar sva sama, Kjer je toplo, Čakam do prefinjene lirične Kakor da se nič ni zgodilo ali melanholične pripovedi Ali je še kaj prostora tam na jugu. Na tokratnem koncertu v Jazz Klubu Ljubljanski grad pa se bo z zasedbo vrhunskih glasbenikov predstavila z novimi pesmimi, tudi s čisto svežim, še neposnetim materialom.

Severa in glasbeniki se sprehajajo predvsem med jazzom in popom ter kljub dinamičnemu odrskemu zvoku ohranjajo mirnejši pristop.

Zazibali nas bodo v večer kakovostne avtorske glasbe, svobodnega prepletanja melodij, občutkov in besed. Severina besedila nosijo v sebi naboj nekakšne velike ljubezni ter ponudijo kontemplacijo, ki te lahko popelje na drugo stran in morda včasih še bližje k sebi.
Zasedba:
Severa Gjurin – glas, kitara
Žiga Golob – kontrabas
Dejan Lapanja – kitare
Uroš Rakovec – kitare
Blaž Celarec – bobni in tolkala

Glasbena zvrst: pop/jazz


Jazz Club Ljubljanski grad je odprt od 19.00 do 23.00, glasbeniki nastopijo ob 20.00.

Sponzor:
Triglav Zascitni+znak Triglav2

Vstopnice

Vstopnina: 14 EUR

Prodaja vstopnic: prodajna mesta Ljubljanskega gradu, recepcija hostla Celica, spodnja postaja vzpenjače, prek www.ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …).

Na dan koncerta je vstopnice mogoče kupiti v Vstopnem paviljonu in na spodnji postaji vzpenjače do 20.45. Vstopnica za koncert vključuje povratno vozovnico za vzpenjačo, ki na dan koncerta obratuje do 23.00.

14.00 €
Prihrani s kartico Royal!

Prihrani s kartico Royal!

Obiskovalcem Ljubljanskega gradu prinaša kartica 10 % popust pri nakupu vstopnic za prireditve in vodene oglede.