Na vsebino
Pustolovska dogodivščina

Šola zmajeslovja: Prerokba o pogubi zmajev - RAZPRODANO

15. okt ob 10:30, most pred glavnim vhodom, Ljubljanski grad

Že imate svojo vstopnico?

Kupite vstopnico kar na spletu, na vznožju vzpenjače ali na grajski blagajni.

RAZPRODANO!

 

Ljudje so se zmajev v preteklosti neizmerno bali, verjeli so, da so zlovešče in okrutne živali. Po vsem svetu so jih pobijali, da je na koncu ostalo le še nekaj zmajskih vrst. Zaradi okrutnosti človeštva so se zmaji zatekli na planet, na katerem bivajo še danes. Ko je bil Profesor zmajeslovja še mlad raziskovalec, je po naključju odkril način, kako priti do zmajev, in od takrat dalje je svoje življenje posvetil njihovemu preučevanju. Prizadeva si, da bi ljudje spoznali resnico in bi se tako zmaji lahko vrnili k nam, zato je skupaj s Pustolovko ustanovil prvo šolo zmajeslovja pri nas.

Pridruži se nam na treh nepozabnih pustolovščinah odkrivanja skrivnosti zmajev in zanimivosti iz njihovega življenja.

PREROKBA O POGUBI ZMAJEV
Profesor je odšel na planet, na katerem bivajo zmaji. Ugotovil je, da se sila čudno vedejo. Videti so zelo nemirni, kot da bo vsak trenutek izbruhnila vojna, v kateri se bodo med seboj spopadle vse zmajske vrste. Gorje, če bi do tega res prišlo! Grozilo bi popolno uničenje planeta in izginotje vseh zmajskih vrst! Veliko huje je, kot si je Profesor zmajeslovja mislil, in vsak dan je slabše. Mogočne zmaje je namreč zelo težko premagati, vendar: če bi se spopadli med seboj, se to ne bi dobro končalo. Zadnjič nam Čarodejkinega uroka ni uspelo preklicati, morda smo ga samo omilili, sicer bi se zmaji že zdavnaj spopadli in pobili med seboj. Tokrat je situacija veliko bolj resna, vse kaže, da se bo prerokba, ki govori o pogubi zmajev, uresničila. Vse skupaj je šlo predaleč … Najbolje bo, da to reč s Čarodejko razčistimo!

NASLEDNJI TERMINI:
- nedelja, 12. 11. 2023, ob 10.30: Vrhovna čarovnica

Primerno za otroke od 5. do 10. leta starosti.

Trajanje: 90 min

Vstopnice

Cena vstopnice: 7,00 EUR

Prodaja vstopnic: prodajna mesta na Ljubljanskem gradu, spodnja postaja vzpenjače, www.ljubljanskigrad.si ter na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si. Število vstopnic je omejeno.

Za obisk interaktivnega vodenega ogleda priporočamo vožnjo s tirno vzpenjačo; z nakupom vstopnice si zagotovite znižano ceno povratne vozovnice.

7.00 €
Prihrani s kartico Royal!

Prihrani s kartico Royal!

Obiskovalcem Ljubljanskega gradu prinaša kartica 10 % popust pri nakupu vstopnic za prireditve in vodene oglede.

Šola zmajeslovja

Pridruži se nam na treh nepozabnih pustolovščinah odkrivanja skrivnosti zmajev in zanimivosti iz njihovega življenja.

Prikaži dogodke