Na vsebino
Jazz Club Ljubljanski grad

Tadej Kampl: Live in the moment!

07. apr ob 20:00, Skalna dvorana, Ljubljanski grad

Že imate svojo vstopnico?

Kupite vstopnico kar na spletu, na vznožju vzpenjače ali na grajski blaganji.

Live in the moment! je avtorski projekt enega najboljših slovenskih basistov Tadeja Kampla, ki je zelo cenjen tudi v tujini. Novi album avtorskih skladb črpa s področij jazza, funka, afrobeata in sorodnih glasbenih zvrsti. Na albumu – posnet je bil novembra 2022 v studiu Bell v Los Angelesu – so sodelovali izjemni ameriški glasbeniki.

Tadej Kampl je študiral na konservatoriju v Celovcu pri prof. Uliju Langhtalerju. Obiskoval je tudi City College v New Yorku. Njegovi učitelji so bili med drugimi Denis Irwin in Matthew Garrison, kasneje pa tudi guru Pandit Suresh Talwalkar v Indiji.

Sodeloval je na mednarodnih projektih z glasbeniki, kot so: Archie Shepp, Justin Brown, Jonathan Blake Dennis, Reggie Workmann, Dave Lieberman, Lee Harper, Tommy Crane, Pandit Suresh Talkawar, Sharat Shrivel Bet, Gjan Singh, Kandia Kora, Sekou Kouyate, Massimo Savić, Oliver Dragojević, Arsen Dedić, Dado Topić, Gibonni ...

Na koncertu ga bosta spremljala naš izjemni pianist Marko Črnčec in bobnar Matheus Jardim iz Brazilije.Zasedba:
Tadej Kampl – bas  
Marko Črnčec – klaviature
Matheus Jardim – bobni

Glasbena zvrst: jazz

Jazz Club Ljubljanski grad je odprt od 19.00 do 23.00, glasbeniki nastopijo ob 20.00.

Sponzor:
Triglav Zascitni+znak Triglav2

Vstopnice

Vstopnina: 9 EUR

Prodaja vstopnic: prodajna mesta Ljubljanskega gradu, recepcija hostla Celica, spodnja postaja vzpenjače, prek www.ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …).

Na dan koncerta je vstopnice mogoče kupiti v Vstopnem paviljonu in na spodnji postaji vzpenjače do 20.45. Vstopnica za koncert vključuje povratno vozovnico za vzpenjačo, ki na dan koncerta obratuje do 23.00.

9.00 €
Prihrani s kartico Royal!

Prihrani s kartico Royal!

Obiskovalcem Ljubljanskega gradu prinaša kartica 10 % popust pri nakupu vstopnic za prireditve in vodene oglede.