Jazz Club Ljubljanski grad

Uroš Perić & The Bluenote Quartet

25. okt ob 21:00, Skalna dvorana, Ljubljanski grad

Že imate svojo vstopnico?

Kupite vstopnico kar na spletu, na vznožju vzpenjače ali na grajski blaganji.

Uroš Perić je pevec, pianist, aranžer, tekstopisec, umetnik v polnem pomenu besede, ki mu ni para. Navdih črpa iz zlatega obdobja bluesa, jazza in soula, zato je njegov opus povezan z vsemi največjimi hiti najbolj cenjenih glasbenikov, ki jim aktivno dodaja svoje glasbene stvaritve. Ko Uroš Perič zapoje in zaigra, ljudi ponese do evforične navdušenosti.

Uroš je v glasbenih vodah že od malega. V žanru jazza, bluesa in soula je edinstven ter hkrati več kot odličen, kar pričajo številni koncerti, ki jih je imel, tudi v največjih svetovnih dvoranah, po Evropi, ZDA in Afriki. Največji vpliv na glasbeno kariero Uroša Periča imajo legendarni glasbeniki, kot so Ray Charles, Nat King Cole, Gene Harris, Quincy Jones in drugi. Na Ljubljanskem gradu se bo predstavil s kvartetom The Bluenote Quartet.

Glasbena zvrst: jazz/soul

 

Jazz Club Ljubljanski grad je odprt od 20.00 do 00.00.

Vstopnina: 12 EUR
Cena vstopnice vključuje povratno vožnjo z vzpenjačo.

KUPI VSTOPNICO

Zadnja vožnja vzpenjače je ob 00.00.

Prodaja vstopnic: prodajna mesta Ljubljanskega gradu, recepcija hostla Celica, spodnja postaja vzpenjače, prek www.ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …).

Vstopnice Vstopnice

12.00 €
Prihrani s kartico Royal!
Prihrani s kartico Royal!

Obiskovalcem Ljubljanskega gradu prinaša kartica 10 % popust pri nakupu vstopnic za prireditve in vodene oglede.