Na vsebino
Pethodna večerja s chefom Igorjem Jagodicem

Večerja v Grajskem vinogradu - RAZPRODANO

19. avg ob 19:00, Grajski vinograd, Ljubljanski grad

RAZPRODANO!

Naslednji termin: 3. september 2020.

 

Ljubljanski grad in restavracija Strelec z veseljem predstavljata novo kulinarično doživetje – večerjo v Grajskem vinogradu.

Prepustite se vrhunskemu kulinaričnemu razvajanju in ustrezni vinski spremljavi v čarobnem Grajskem vinogradu, ki se razprostira na južnem pobočju Grajskega griča. Od leta 2016 je tam zasejanih 1050 trt grajskega belpina in rdečegrajca.
Med grajskimi trtami vas bo razvajal chef Igor Jagodic, ki je bil skupaj z ekipo za svoje kulinarične dosežke nedavno deležen prestižnega Michelinovega priznanja »The Plate«, drugo leto zapored pa je osvojil štiri kape in 17 točk po kulinaričnem vodniku Gault & Millau. Sezonsko pridelane vrtnine, sadje, lokalne mesnine, kvalitetne sestavine lokalnih pridelovalcev – vse pa v povezavi s trto – je tudi tokrat vtkal v pethodno večerjo, ki jo morate doživeti.

Do vinograda Vas iz Grajskega parka v smeri drevoreda vodijo oznake. Če bi prišli po Cesti kmečkih uporov, ki vodi na grad, pa proti vinogradu zavijte levo na velikem cvetličnem ovinku. V vsakem primeru Vam priporočamo udobno obutev.

Rezervacije so obvezne in jih sprejemamo na tej povezavi ali na e-naslovu: pr@kaval-group.si do vključno ponedeljka, 17. avgusta 2020.

V primeru slabega vremena dogodka ne bo; večerjo bomo prestavili na kasnejši termin ter Vas o tem pravočasno obvestili.

 

V sodelovanju z:

logo kaval

logo kozelj

logo strelec

Vstopnice

85 EUR/osebo; vino ni vključeno v ceno

Rezervacije so obvezne in jih sprejemamo na e-naslovu: pr@kaval-group.si do vključno ponedeljka, 17. avgusta 2020.

Prihrani s kartico Royal!

Prihrani s kartico Royal!

Obiskovalcem Ljubljanskega gradu prinaša kartica 10 % popust pri nakupu vstopnic za prireditve in vodene oglede.