Na vsebino

Odplesali bomo praznikom naproti

10. december 2013
Gosta večera, plesni par: Ana Mesec in Jure Bergant; Foto: M. Mesec


Z decembrskim plesnim večerom zaključujemo cikel plesnih večerov na Ljubljanskem gradu v letošnjem letu. Devet jih je bilo - od januarja do decembra - ki so vsak za sebe pričarali nepozaben sobotni plesni večer. Prazničnih decembrskih dni se vedno veselimo in jih težko pričakujemo.

Zato naj bodo razigrani plesni ritmi Grajskega predbožičnega plesnega večera njihova prijetna dopolnitev in popestritev v odhajajočem letu 2013!  

Grajski praznični predbožični ples na Ljubljanskem gradu bo v soboto, 21. decembra 2013, ob 20. uri. Uro prej bodo obiskovalci na plesni urici, s plesno pedagoginjo Karmen Intihar, lahko ponovili korake četvorke in skupinskega plesa. Gosta večera pa bosta tokrat plesni par Ana Mesec in Jure Bergant. Vabljeni.

V duhu prazničnih dni pa bo tudi zadnja letošnja tematska delavnica. Na Božični delavnici si bodo obiskovalci lahko ustvarili božične zvezde iz krep papirja in dobili še kakšno idejo za božično dekoracijo doma. Božična delavnica, ki je namenjena vsem generacijam, bo v sredo, 18. decembra, ob 17. uri v Friderikovem stolpu.